Anthem pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Pre-order Anthem meteen!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 13,77Bestel bij Media Markt
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 17,77Bestel bij Media Markt
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 39,99Bestel bij Media Markt

Bitesized Anthem updates

Van de makers van Dragon Age en Mass Effect komt EA’s antwoord op Destiny in de vorm van Anthem. Check hieronder de laatste updates van deze veelbelovende game!

9

Niet offline speelbaar

Anthem is een online game, die het beste gespeeld kan worden met anderen in een team, ook wel squad genoemd. En hoewel je de game ook in je eentje zou kunnen spelen, is het niet mogelijk om dit te doen zonder verbonden te zijn met internet.

9

Evoluerend verhaal met gratis story DLC

De verhaallijn in Anthem is zo opgebouwd dat deze verder kan blijven gaan, ook na de release van de game. Dankzij gratis DLC zal het verhaal namelijk verder uitgebreid worden, in tegenstelling tot de meer traditionele manier van een afgebakend verhaal neer te zetten in de eerste versie van de game. Hierdoor blijf je altijd een reden hebben om terug te keren naar de game en verder te blijven spelen.

9

Freelancers & javalins

In Anthem speel je met een personage, ook wel freelancer genaamd. Een freelancer heeft vervolgens de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende gevechtpakken, ook wel javalins genoemd, met elk eigen skills om vrij te spelen. Ook verschillen de javalins erg in gevechtstijl, waarbij de Colossus echt een tank is, zal de Interceptor veel wendbaarder zijn. Een freelancer kan alle vier javalins vrijspelen. Ook is het mogelijk om meerdere personages aan te maken.

9

Ter land, ter zee & in de lucht!

De javalins hebben allemaal straalmotoren, die het je mogelijk maken om met veel vrijheid de wereld te verkennen en missies uit te voeren. Met deze motoren is het mogelijk om tijdelijk te vliegen, maar je kan er ook mee te water gaan. Je kan dus werkelijk overal heen!

Anthem details

FIFA 21 boxart

22 februari 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 22 februari 2019
» Ontwikkelaar: BioWare
» Uitgever: Electronic Arts
» Genre: Online Shooter
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Anthem nieuws

[UPDATE] Anthem demo zal “vroeg komen”: komt 1 feburari!

[UPDATE] Anthem demo zal “vroeg komen”: komt 1 feburari!

[UPDATE] Vorige week werd duidelijk dat we een Anthem demo mogen verwachten nog voor de daadwerkelijke release van de game. Inmiddels heeft Bioware aangekondigd dat degenen met VIP toegang, oftewel een Anthem pre-order hebben geplaatst, vanaf 1 februari met de demo...

Lees meer
[LIVE] EA Play 2018 toont Battlefield 5, FIFA 19, Anthem & meer!

[LIVE] EA Play 2018 toont Battlefield 5, FIFA 19, Anthem & meer!

Vandaag vond de EA Play 2018 plaats, waarbij meerdere grote games werden getoond, waaronder Battlefield 5, FIFA 19 en Anthem! Battlefield 5 We hebben natuurlijk al het een en ander gezien van Battlefield 5. Vandaag werden er enkele nieuwe details vrijgegeven: Huizen...

Lees meer

Anthem Trailers & Video's

Anthem Screenshots