Battlefield 5 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Bitesized Battlefield 5 updates

Alles wat je over Battlefield 5 wilt weten in hapklare brokken!

9

Gerucht: Battle Royale modus in Battlefield 5

Hoewel het nog niet bevestigd is, zijn er sterke geruchten dat Battlefield 5 de populaire Battle Royale modus zal toevoegen aan de online mogelijkheden.

9

Singleplayer bevestigd: War Stories

Hoewel games als Battlefield vaak vooral worden gekocht voor de online modus, is de aanwezigheid van een singleplayercampagne toch altijd een constante geweest. Ook dit keer zal je in Battlefield 5 in je eentje door een korte verhalen uit de Tweede Wereldoorlog kunnen spelen, waaronder het Noorse verzet tegen de Duitsers.

9

War Stories structuur voor singleplayer komt terug

Net zoals in Battlefield 1 zal de singeplayer van Battlefield 5 een soortgelijke structuur bevatten qua verhaal. Zo zal je waarschijnlijk te maken krijgen met verschillende hoofdpersonen in verschillende momenten van de oorlog (welke oorlog dit ook gaat zijn) en op verschillende locaties.

9

Co-op mode is terug: Combined Arms

In Battlefield 5 zal er weer een co-op modus beschikbaar zijn! In deze modus zal je met maximaal 4 spelers enkele gegenereerde scenario voorgeschoteld krijgen om te spelen. Er is dus geen sprake van een campagne/story van meerdere opeenvolgende missies. Naast een variatie op de standaardmodi dient het een soort introductie te zijn op de multiplayer en zullen meerdere thema’s hiervan ook terugkomen in Combined Arms.

9

Nieuwe multiplayer mode: Grand Operations

De populaire modus Operations uit Battlefield 1 komt terug in Battlefield 5, maar dan onder de naam Grand Operations. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een uitgebouwde variant van Operations en zal een spel zich verdelen over meerdere dagen. In elke dag zijn er taken om uit te voeren en het al dan niet correct uitvoeren van deze taken zal van invloed zijn op de verdere verloop in de dagen erna. Mocht er na enkele dagen nog steeds geen winnaar zijn, dan zal in de laatste dag een gevecht tot de dood afspelen, waarbij respawns niet meer mogelijk zijn (wel squad revives).

Elke “grand operation” zal een historische veldslag naspelen, inclusief cutscenes, voice overs, etc. In totaal kunnen er 64 spelers tegelijk spelen.

9

Nieuw: The Company

Nieuw in Battlefield 5 is The Company: jouw persoonlijke selectie van soldaten, wapens en voertuigen. Je kan deze collectie helemaal aanpassen naar je eigen smaak.

9

Battlefield 5 bevat geen premium pass

9

Tides of War updates komen geleidelijk

Aangezien er geen premium pass is, zal de content voor iedereen gelijk zijn. Gedurende de maanden na de Battlefield 5 release, zal de game updates krijgen die de game vers houdt met nieuwe locaties, nieuwe gameplay en verhalen.

Battlefield 5 details

boxart

19 oktober 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 2018
» Ontwikkelaar: EA Digital Illusions CE
» Uitgever: Electronic Arts
» Genre: First Person Shooter
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Battlefield 5 nieuws

Battlefield 5 onthuld, release datum bekend!

Er was een aardige opbouw naar vandaag. In leaks en teasers werd de datum van 23 mei al meerdere malen genoemd en bevestigd als de officiële onthulling van de nieuwe Battlefield. En vandaag was het dus zover. Battlefield V, uitgesproken als Battlefield 5, is onthuld...

Lees meer

Nu officieel: Battlefield 5 onthulling op 23 mei

Het was vorige week eigenlijk al min of meer aangekondigd, maar nu is het officieel: Battlefield 5 zal 23 mei 2018 officieel worden onthuld via een livestream op onder andere YouTube en Twitch! De aankondiging kwam via de officiële Battlefield website. Het wordt...

Lees meer

[UPDATE] Battlefield 5 wordt 23 mei onthuld

[UPDATE] Het ziet ernaar uit dat EA nog niet klaar is met het teasen van Battlefield voor de officiële onthulling op 23 mei. Op Twitter hebben ze gereageerd op het oplossen van de puzzel die uiteindelijk leidde tot de teaser site. Met tweets in morsecode hebben ze een...

Lees meer

Battlefield 5 Trailers & Video's

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *