Battlefield 5 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Pre-order Battlefield 5 nu!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 29,99Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 49,95Bestel bij wehkamp
Media Markt€ 49,98Bestel bij Media Markt
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 20,99Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 29,99Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 69,99Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 28,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 39,95Bestel bij wehkamp
Media Markt€ 54,99Bestel bij Media Markt

Bitesized Battlefield 5 updates

Alles wat je over Battlefield 5 wilt weten in hapklare brokken!

Minimum systeemeisen voor Battlefield 5 op PC

Besturingssysteem: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 & Windows 10
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Core i5 6600K
Geheugen: 8GB RAM
Grafische kaart (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
Grafische kaart (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 ondersteunende kaart
Internetsnelheid: 512 KBPS of sneller
Vrije schijfruimte: 50GB

9

Gerucht: Battle Royale modus in Battlefield 5

Hoewel het nog niet bevestigd is, zijn er sterke geruchten dat Battlefield 5 de populaire Battle Royale modus zal toevoegen aan de online mogelijkheden.

9

Singleplayer bevestigd: War Stories

Hoewel games als Battlefield vaak vooral worden gekocht voor de online modus, is de aanwezigheid van een singleplayercampagne toch altijd een constante geweest. Ook dit keer zal je in Battlefield 5 in je eentje door een korte verhalen uit de Tweede Wereldoorlog kunnen spelen, waaronder het Noorse verzet tegen de Duitsers.

9

War Stories structuur voor singleplayer komt terug

Net zoals in Battlefield 1 zal de singeplayer van Battlefield 5 een soortgelijke structuur bevatten qua verhaal. Zo zal je waarschijnlijk te maken krijgen met verschillende hoofdpersonen in verschillende momenten van de oorlog (welke oorlog dit ook gaat zijn) en op verschillende locaties.

9

Co-op mode is terug: Combined Arms

In Battlefield 5 zal er weer een co-op modus beschikbaar zijn! In deze modus zal je met maximaal 4 spelers enkele gegenereerde scenario voorgeschoteld krijgen om te spelen. Er is dus geen sprake van een campagne/story van meerdere opeenvolgende missies. Naast een variatie op de standaardmodi dient het een soort introductie te zijn op de multiplayer en zullen meerdere thema’s hiervan ook terugkomen in Combined Arms.

9

Nieuwe multiplayer mode: Grand Operations

De populaire modus Operations uit Battlefield 1 komt terug in Battlefield 5, maar dan onder de naam Grand Operations. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een uitgebouwde variant van Operations en zal een spel zich verdelen over meerdere dagen. In elke dag zijn er taken om uit te voeren en het al dan niet correct uitvoeren van deze taken zal van invloed zijn op de verdere verloop in de dagen erna. Mocht er na enkele dagen nog steeds geen winnaar zijn, dan zal in de laatste dag een gevecht tot de dood afspelen, waarbij respawns niet meer mogelijk zijn (wel squad revives).

Elke “grand operation” zal een historische veldslag naspelen, inclusief cutscenes, voice overs, etc. In totaal kunnen er 64 spelers tegelijk spelen.

9

Wees een paratrooper in de modus Airborne

In de nieuwe modus Airbone speel een paratrooper en zal je vanuit het vliegtuig veilig op de grond moeten landen met een parachute. Je doel is dan om het luchtafweergeschut van de vijand uit te schakelen. Als je aan de andere zijde speelt, zal je koste wat het kost moeten proberen deze aanval tegen te gaan.

9

Nieuw: My Company

Nieuw in Battlefield 5 is My Company: jouw persoonlijke selectie van soldaten, wapens en voertuigen. Je kan deze collectie helemaal aanpassen naar je eigen smaak. Het is een manier om jouw voortgang te bekijken en alles wat je vrij hebt gespeeld helemaal op je eigen manier neer te zetten. Dit zal vervolgens tot jou beschikbaar zijn in het gevecht.

9

Battlefield 5 bevat geen premium pass en lootboxes

Een groot nadeel in veel online games is het “pay to win” principe, wat wilt zeggen dat je de kansen beter zijn als je meer geld betaalt. In Battlefield 5 zal dit niet het geval zijn. Er zal geen premium pass zijn en ook lootboxes zal je in de game niet vinden. Wel zal je met de deluxe versie regelmatig nieuwe items krijgen, maar dit zijn allemaal geen items die de gameplay beïnvloeden, maar enkel elementen als uiterlijk. Deze items zullen ook via microtransactie verkrijgbaar zijn. Alle gameplay-aanpassingen zullen voor iedereen beschikbaar zijn.

9

Tides of War updates komen geleidelijk

Aangezien er geen premium pass is, zal de content voor iedereen gelijk zijn. Gedurende de maanden na de Battlefield 5 release, zal de game updates krijgen die de game vers houdt met nieuwe locaties, nieuwe gameplay en verhalen.

Battlefield 5 details

19 oktober 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 2018
» Ontwikkelaar: EA Digital Illusions CE
» Uitgever: Electronic Arts
» Genre: First Person Shooter
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Battlefield 5 nieuws

Battlefield 5 release met een maand vertraagd

Battlefield 5 release met een maand vertraagd

Deze laatste maanden van het jaar zijn zoals elke keer weer gevuld met grote releases, waar Battlefield 5 er eentje van is dit jaar. En hoewel de game nog steeds dit jaar uit zal komen, zal de oorspronkelijke release datum van 19 oktober helaas niet gehaald worden....

Lees meer
Microsoft’s @ E3 met Halo Infinite, Gears 5 & meer!

Microsoft’s @ E3 met Halo Infinite, Gears 5 & meer!

Na een goede maar niet-verrassende EA Play 2018, is het de beurt aan Microsoft. Microsoft belooft veel exclusieve aankondigingen en onthullingen. Zoals gewoonlijk op preordered.nl, laten we enkel de informatie zien van games die een pre-order waardig zijn. :) So let's...

Lees meer
[LIVE] EA Play 2018 toont Battlefield 5, FIFA 19, Anthem & meer!

[LIVE] EA Play 2018 toont Battlefield 5, FIFA 19, Anthem & meer!

Vandaag vond de EA Play 2018 plaats, waarbij meerdere grote games werden getoond, waaronder Battlefield 5, FIFA 19 en Anthem! Battlefield 5 We hebben natuurlijk al het een en ander gezien van Battlefield 5. Vandaag werden er enkele nieuwe details vrijgegeven: Huizen...

Lees meer

Battlefield 5 Trailers & Video's