Call of Duty: Black Ops 4 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Pre-order Call of Duty: Black Ops 4 nu!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 24,99Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 28,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 49,95Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 24,99Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 28,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 64,99Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 24,99Bestel bij Media Markt
wehkamp€ 47,95Bestel bij wehkamp
Nedgame€ 54,99Bestel bij Nedgame

Call of Duty: Black Ops 4 Specialist Edition

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 38,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 64,95Bestel bij wehkamp
Media Markt€ 69,99Bestel bij Media Markt
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 29,99Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 69,99Bestel bij wehkamp

Bitesized Call of Duty: Black Ops 4 updates

Call of Duty: Black Ops 4 is het vierde deel in de Black Ops reeks en belooft ook deze keer weer genadeloos hard te worden. Check hieronder de laatste updates voor de game!

9

Geen singleplayer

Black Ops 4 zal zich vooral gaan richten op het online-aspect van de game. Zo erg zelfs dat het dat de game geen singleplayercampagne zal hebben. Wel zijn er solomissies beschikbaar, die de achtergrond uitlicht van de specialists.

9

Wel battle royale mode "Blackout"

Daar staat dan weer tegenover dat de game een battle royale modus zal krijgen. Deze modus zal Blackout gaan heten. In deze modus zullen er personages terugkomen uit de eerdere Black Ops games. Daarnaast zullen er klassieke wapens en voertuigen beschikbaar zijn.

9

Specialisten in multiplayer

In Black Ops 4 multiplayer zullen er weer specialists beschikbaar zijn. Deze personages bevatten unieke wapens en skills en kunnen het verschil maken tijdens de hectische online gevechten. De R1-knop (PS4) zal hierbij de standaard granaat vervangen door een unieke ability, zoals een zeer effectieve flashbang, Razor Wire of een Grappling Gun. De knop is eventueel aan te passen.

9

Gameplay & tactiek

Geen walljumps. Geen jetpacks. Call of Duty: Black Ops 4 zal een 100% boots on the ground game worden. Wel kunnen er slidings gemaakt worden. Daarnaast is de gameplay een stuk tactischer geworden, zonder dat dit ten koste is gegaan van de snelheid van het spel. Je gezondheid herstelt zich ook niet vanzelf, maar op momenten dat jij ervoor kiest, wat je dwingt om tactische keuzes te maken. Daarnaast zal je ook de levensbalken van je vijanden kunnen zien.

9

Terugkeer van de zombies

Treyarch heeft met meerdere trailers de terugkeer van de Zombies in Black Ops 4 bevestigd. De verschillende trailers zijn gericht op verschillende omgevingen waar het Zombie-thema in terugkomt. Zo zal je in een arena uit de Romeinse tijd terecht komen, op de Titanic, een gevangenis en de klassieke Blood of the Dead setting.

9

PC-versie apart ontwikkeld & op Battle.net

De PC-versie afdoen als een port, dat is bij Black Ops 4 niet het geval. Deze versie is ontwikkeld met een apart team om het beste te halen uit de graphics en controls. Daarnaast zal de Black Ops 4 op de PC ook te spelen zijn via Battle.net, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van alle functionaliteiten van het platform.

9

[Gerucht] Multiplayer zal perks bevatten

Op Twitter heeft ontwikkelaar Treyarch een sterke hint achtergelaten dat ernaar wijst dat de online multiplayer van Black Ops 4 perks zal gaan bevatten. Ze geven namelijk aan dat het kennen van bepaalde mensen zijn voordelen (perks) heeft.

9

[Gerucht] PS4 krijgt tijdelijk exclusieve DLC

Net als bij Call of Duty: WWII lijkt het erop dat Black Ops 4 ook tijdelijk exclusieve DLC zal krijgen. Dit blijkt uit een tease voor de game, die eindigt met een PS4 Pro reclame. Dit duidt op een samenwerking tussen Sony en Activision, wat lijkt op eenzelfde deal als bij de vorige Call of Duty game.

9

Vier klassieke Black Ops maps

Er zullen in totaal 4 klassieke maps terugkopen in Call of Duty: Black Ops 4! Het gaat hierbij om Jungle, Summit, Firing Range en Nuketown.

Call of Duty: Black Ops 4

FIFA 21 boxart

12 oktober 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 12 oktober 2018
» Ontwikkelaar: Treyarch
» Uitgever: Activision Blizzard
» Genre: First Person Shooter
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Black Ops 4 Special Editions

Specialist Edition

De Call of Duty: Black Ops 4 Specialist Edition is gericht op de verschillende Specialists in de game. Er zal een steelbook case aanwezig zijn, evenals een beeldje en natuurlijk ingame extra’s.

Black Ops 4 nieuws

“Call of Duty 2019 is Modern Warfare 4”

“Call of Duty 2019 is Modern Warfare 4”

Black Ops 4 mag dan nog niet eens uit zijn, dat weerhoudt ons er niet van om sappige geruchten over de volgende Call of Duty game te delen. Als we de laatste geruchten moeten geloven, is Infinity Ward momenteel bezig met Modern Warfare 4! Dit nieuwe deel in de Modern...

Lees meer
Black Ops 4 officieel onthuld met 5 trailers

Black Ops 4 officieel onthuld met 5 trailers

Al even keken we uit naar vandaag: dat Call of Duty: Black Ops 4 officieel onthuld zou worden. En vandaag is het dus zover. Black Ops 4 is onthuld met maar liefst 5 trailers en de details over de game stromen binnen! De focus van de trailers ligt voornamelijk op twee...

Lees meer
Black Ops 4 aangekondigd: onthulling 17 mei

Black Ops 4 aangekondigd: onthulling 17 mei

Het volgende deel in de Black Ops serie is een feit. Call of Duty: Black Ops 4 is officieel aangekondigd met bovenstaande teaser. Meer dan dat is er nog niet gedeeld, behalve dat de volledige onthulling op 17 mei plaats zal vinden. De Black Ops 4 onthulling zal gedaan...

Lees meer

Black Ops 4 Trailers & Video's

Black Ops 4 Screenshots