Code Vein pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Pre-order Code Vein meteen!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 59,99Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 62,99Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
wehkamp€ 34,99Bestel bij wehkamp
Nedgame€ 59,99Bestel bij Nedgame
Media Markt€ 69,99Bestel bij Media Markt

Bitesized Code Vein updates

Voor de liefhebbers van zowel anime als de Dark Souls reeks, komt hier Code Vein. Deze action-adventure belooft genadeloos pittig te zijn, maar ziet er ook vooral mooi uit. Check hieronder de laatste updates over van Code Vein!

9

Onbekende krachten & geheugenverlies

Het verhaal van Code Vein speelt zich af rondom de hoofdrolspeler zonder naam, die met geheugenverlies wakker wordt in een vervallen stad. Hij ontdekt dat hij unieke krachten heeft om bloedbronnen te activeren, wat hem een doelwit maken voor de zogenaamde Revenants.

9

Creëer je eigen personage

Code Vein zal beginnen met een zeer uitgebreide character creator. Dit is vergelijkend met de Souls-reeks, echter zal ook dit in een anime jasje gegoten worden.

9

Dierlijke power-ups

In de game kan je door middel van “blood veils” speciale krachten ontketenen, waaronder die van een wolf of een schorpioen.

9

Code Vein: de "anime Dark Souls"

Code Vein is een game die het beste vergeleken kan worden met de games uit de Souls-reeks (Dark Souls). De stijl is echter volledig in Japanse anime gedaan.

9

Gevarieerde wapens & dynamische moves

Je zal kunnen gaan vechten met verschillende soorten wapens, waaronder tweehandige zwaarden. Elk type wapen heeft zijn eigen moves, maar zelfs twee wapens van dezelfde klasse kunnen andere moves bevatten.

Code Vein details

FIFA 21 boxart

Release: 2019

» Release: 2019
» Ontwikkelaar: Bandai Namco Studios, Shift
» Uitgever: BANDAI NAMCO Entertainment Europe
» Genre: Action
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Code Vein Special Editions

Code Vein pre-order

Code Vein zal meerdere ingame voordelen hebben als je een pre-order plaatst, waaronder meerdere exclusieve wapens en accessoires. Deze kan je vervolgens gebruiken in de game vanaf het moment dat je begint. Het is niet duidelijk of deze content ook voor anderen vrij te spelen is.

Collector's Edition

Naast de extra’s van de pre-order, zal je bij de Collector’s Edition ook een exclusieve box krijgen, een artbook, soundtrack en een beeldje!

Code Vein nieuws

Code Vein release uitgesteld naar 2019

Code Vein release uitgesteld naar 2019

De "anime Dark Souls" game Code Vein is uitgesteld naar volgend jaar. De game zou eigenlijk op 28 september uitkomen, maar deze datum gaat dus bij lange na niet gehaald worden. Er is nog geen exacte datum vrijgegeven, maar we weten dus enkel dat de Code Vein release...

Lees meer
Code Vein release bevestigd voor september

Code Vein release bevestigd voor september

Na maanden lang teasen, trailers en details naar buiten te brengen, werd een paar dagen geleden aangekondigd dat een concrete release datum vandaag onthuld zou worden. Dat is dus nu gebeurd. Code Vein zal op 28 september 2018 uitkomen! De aankondiging van de release...

Lees meer
Code Vein release datum wordt 5 juni onthuld

Code Vein release datum wordt 5 juni onthuld

Al een poosje wordt er veel uit de doeken gedaan voor Code Vein, de game die de anime Souls game wordt genoemd. Hoewel we lang hebben moeten wachten op bevestiging van wanneer de game eindelijk uit komt, lijkt er nu een einde te komen aan dat wachten! Via het...

Lees meer

GAMENAAM Trailers & Video's

Code Vein Screenshots