Code Vein pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Bitesized Code Vein updates

Voor de liefhebbers van zowel anime als de Dark Souls reeks, komt hier Code Vein. Deze action-adventure belooft genadeloos pittig te zijn, maar ziet er ook vooral mooi uit. Check hieronder de laatste updates over van Code Vein!

9

Onbekende krachten & geheugenverlies

Het verhaal van Code Vein speelt zich af rondom de hoofdrolspeler zonder naam, die met geheugenverlies wakker wordt in een vervallen stad. Hij ontdekt dat hij unieke krachten heeft om bloedbronnen te activeren, wat hem een doelwit maken voor de zogenaamde Revenants.

9

Creëer je eigen personage

Code Vein zal beginnen met een zeer uitgebreide character creator. Dit is vergelijkend met de Souls-reeks, echter zal ook dit in een anime jasje gegoten worden.

9

Dierlijke power-ups

In de game kan je door middel van “blood veils” speciale krachten ontketenen, waaronder die van een wolf of een schorpioen.

9

Code Vein: de "anime Dark Souls"

Code Vein is een game die het beste vergeleken kan worden met de games uit de Souls-reeks (Dark Souls). De stijl is echter volledig in Japanse anime gedaan.

9

Gevarieerde wapens & dynamische moves

Je zal kunnen gaan vechten met verschillende soorten wapens, waaronder tweehandige zwaarden. Elk type wapen heeft zijn eigen moves, maar zelfs twee wapens van dezelfde klasse kunnen andere moves bevatten.

Code Vein details

boxart

Aangekondigd (2018)

» Release: 2018
» Ontwikkelaar: Bandai Namco Studios, Shift
» Uitgever: BANDAI NAMCO Entertainment Europe
» Genre: Action
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Code Vein nieuws

Code Vein release al in juli?

Als we de geruchten moeten geloven, zouden we al in juli aan de slag kunnen met Code Vein. Deze game, die het beste beschreven kan worden als een animeversie van Dark Souls, werd door een lokale distributeur op de release lijst gezet met als maand juli. Het...

Lees meer

GAMENAAM Trailers & Video's

Code Vein Screenshots

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *