Days Gone pre-order

Exclusief voor PlayStation 4

Pre-order Days Gone meteen!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 64,99Bestel bij Media Markt

Bitesized Days Gone updates

Nadat de wereld zoals we die nu kennen ten einde is gekomen, is het voor de overlevenden de taak om in een gevaarlijke omgeving te overleven. Lees alle updates over Days Gone hieronder!

9

Even voorstellen: Deacon St. John

In Days Gone neem je de controle over Deacon St. John, een ruig uitziende motorrijder die zich wel schijnt te kunnen redden in de post-apocalyptische wereld. Gedurende het spel zal je geen controle over iemand nemen en blijft het perspectief bij Deacon, hoewel je wel te maken zal hebben met flashbacks.

9

Minimaal 30 uur zoet

Creative Director John Garvin heeft in een interview laten weten dat het je minimaal 30 uur gaat kosten om Days Gone uit te spelen. Dit getal zal voor de meesten echter wat hoger uitvallen, gezien het je lang niet altijd gemakkelijk gemaakt wordt en je wordt belaagd als je niet genoeg oppast. Het is ook mogelijk om na de credits nog verder te spelen, om nog openstaande side-quests te doen of wellicht om het verhaal verder uit te diepen.

9

To swim or not to swim

Het schijnt niet mogelijk te zijn om te zwemmen. Deacon kan wel zwemmen, maar hij kiest ervoor om het niet te doen. Dit kan meerdere redenen hebben: hij heeft een bepaalde angst voor water (trauma?) of het heeft te maken dat er iets in het water zit dat voor de huidige staat van de wereld heeft gezorgd.

9

Je motor is je beste vriend

In Days Gone zal je motor een grote rol gaan spelen. Je zal verschillende mogelijkheden hebben om je motor aan te passen met nieuwe onderdelen en zal deze moeten repareren als het nodig is. Een bepaalde uitlaat geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met minder lawaai te rijden. Het is ook mogelijk om jumps te maken met de motor, maar wheelies en stoppies zijn dan weer niet mogelijk. Mocht je echt geen zin meer hebben om te rijden, dan kan je gebruik maken van fast travel.

9

Geen zombies, wel freakers

De zombies in Days Gone zijn geen zombies. Het zijn niet zomaar ondode mensen. Wat het wel zijn, dat zal in het verhaal van de game vast duidelijk worden gemaakt. Wel is zeker dat je het niet alleen op zal nemen met menselijke freakers, maar zijn er ook andere dieren, waaronder beren en wolven, die geïnfecteerd zijn. De freakers zijn hersenloze monsters die overdag slapen en ‘s nachts op zoek gaan naar voedsel (niet per se jou). Door het tactisch te spelen kan je ze wegleiden of zelfs tegen je vijanden opzetten.

9

Stabiele 30fps & 4K resolutie op PS4 Pro

Days Gone zal op een stabiele framerate van 30fps draaien op zowel PS4 als PS4 Pro. Wel is het voor de PS4 Pro eigenaren mogelijk om de game in dynamic 4K te spelen.

9

Dynamische wereld & verhaallijn

Hoewel Days Gone gescripte gebeurtenissen en chapters zal kennen, staat de volgorde van de rest van het verhaal niet vast. De wereld is open en op basis van de keuzes die je maakt en de richting die je kiest, kan jij een andere verhaallijn volgen dan die van iemand anders die de game speelt. In de open wereld speelt dynamiek ook een grote rol. Je kan overal heen om bijvoorbeeld gebouwen binnen te gaan voor spullen (op eigen risico), je ogen moeten aanpassen als je een donkere ruimte binnen komt, dag en nacht hebben een impact op het spel en ook het gedrag van vijanden is afhankelijk van het weer.

Days Gone details

FIFA 21 boxart

22 februari 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 22 februari 2019
» Ontwikkelaar: Bend Studios
» Uitgever: Sony Interactive Entertainment
» Genre: Actie/Avontuur
» Platforms: PlayStation 4

Days Gone nieuws

Days Gone release bevestigd met nieuwe trailer

Days Gone release bevestigd met nieuwe trailer

Als onderdeel van de aanloop naar de E3 2018 heeft Sony al enkele aankondigingen geteased. De aankondiging van de release datum van een aankomende game was er één van. En die game is Days Gone! De trailer (zie hierboven) begint al met het belangrijkste bericht: Days...

Lees meer
Sony teaset nieuwe aankondiging in aanloop naar E3

Sony teaset nieuwe aankondiging in aanloop naar E3

De E3 2018 staat om de hoek en Sony is bezig om de hype nog een beetje verder op te bouwen. Via hun blog laat Sony namelijk weten dat ze welke dag, vanaf woensdag 6 juni, iets nieuws aan te kondigen hebben! Dit is wat ze gedeeld hebben: Wednesday, 6th June at 4.00PM...

Lees meer

Days Gone Trailers & Video's

Days Gone Screenshots