Dreams pre-order

Exclusief voor PlayStation 4

Bitesized Dreams updates

Van de makers van LittleBigPlanet komt het nieuwe Dreams! Deze bijzondere game stelt jou in staat om zelf games te gaan ontwerpen, zonder ook maar één regel code aan te raken. Lees de laatste updates hieronder!

9

Beta in 2018

Later in 2018 zal er een beta plaatsvinden van Dreams. Of dit een open of gesloten beta zal zijn, is nog niet bekend.

9

Uitgebreide mogelijkheden voor eindeloze creativiteit

Dreams mag dan wel toegankelijk gemaakt zijn om zelf levels te gaan maken, het is zeker niet beperkt. Media Molecule heeft er alles aan gedaan om iedereen bijna oneindige vrijheid te geven in het zelf realiseren van hun “droom”.

9

Volledige set aan levels aanwezig

Hoewel de grote kracht van Dreams schuilt in het zelf kunnen creëren van levels en (mini-)games, zal Dreams toch een hele set aan unieke levels bevatten. Om je te inspireren of natuurlijk om gewoon te spelen!

9

PlayStation VR & Move support

Tijdens creëren van je eigen levels kan je gebruik maken van de PlayStation Move controllers. Dit geeft je meer vrijheid en gemak om je creaties tot leven te laten komen. Daarnaast kan je met PlayStation VR nog dieper erin duiken en volledig opgaan in je creatie!

9

Creëer je eigen gamemuziek!

Naast levels kan je in Dreams ook je eigen muziek creëren! Dit wordt net zo laagdrempelig gehouden als de rest van de game, waardoor iedereen zich als een ware Hans Zimmer kan voelen.

9

Surfing on a dream

Ben je meer een speler dan een creatieveling? Dan is er ook genoeg te doen voor jou. Naast de singleplayer levels is het ook mogelijk om “dream surfing” te doen. In deze modus wordt er voor jou een levelset samengesteld op basis van creaties van andere spelers over de hele wereld. Zo raak je nooit uitgespeeld met Dreams!

Dreams details

boxart

Release: nog niet bekend

» Release: Nog niet bekend
» Ontwikkelaar: Media Molecule
» Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
» Genre: Platform
» Platforms: PlayStation 4

Dreams Trailers & Video's

Dreams Screenshots