FIFA 19 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One, PC & Nintendo Switch

Bitesized FIFA 19 updates

Elk jaar is het weer raak en komt er een nieuw deel in de FIFA-reeks uit. Dit jaar is het de beurt aan FIFA 19, met wederom de nodige vernieuwingen. Check hieronder de laatste FIFA 19 updates!

9

Gerucht: Champions League in FIFA 19?

Al jaren heeft Pro Evolution Soccer de licentie in handen van de Champions League, echter is deze licentie dit jaar verstreken. Evert ten Napel heeft op TV inmiddels bevestigd, dat EA Sports deze licentie over gaat nemen en we dus in FIFA 19 de echte Champions League kunnen gaan spelen!

9

FUT Packs kopen nog steeds mogelijk in FIFA 19

Er was enige commotie rondom het gokaspect van lootboxes in games, waar de FUT packs wel onder zouden vallen. EA heeft echter laten weten transparant genoeg te zijn in wat de kansen zijn en hoeveel de speler kan verwachten aan bijvoorbeeld zeldzame gouden spelers, dat ze niet van plan zijn dit uit FIFA 19 te verwijderen.

9

FUT Companion App 20 september beschikbaar voor FIFA 19

De FUT apps, zowel de webapp als de mobiele app, zullen vanaf 20 september geüpdatet worden naar FIFA 19. Dan kan je dus alvast gaan beginnen met het bouwen van je team, ruim een week voordat de game officieel uit is!

9

Update transfersysteem in FIFA 19

De Career mode in FIFA 19 zal net als FIFA 18 een transfersysteem bevatten, waarbij je zelf de touwtjes in handen zal hebben door met meerdere mensen (spelers, managers) te praten over onder andere salaris en contractsduur.

9

Stadions in FIFA 19

FIFA 19 zal meer dan 75 stadions bevatten, waaronder 50 officiële stadions. Vooral de stadia uit de Engelse Premier League zijn veel aanwezig, maar ook uit de Bundesliga, La Liga en natuurlijk onze eigen Johan Cruijff ArenA.

9

Frostbite engine in FIFA 19

Net als de vorige edities zal ook FIFA 19 gebruik maken van de Frostbite engine.

9

FIFA 19 special editions

FIFA 19 zal uitkomen in drie verschillende uitvoeringen: de standaardeditie, de Ronaldo Edition en de Icon Edition.

9

Fueled by Ronaldo

FIFA 19 is in samenwerking met Ronaldo opgebouwd, wat wil zeggen dat Ronaldo model heeft gestaan voor veel beweging via motion capture.

FIFA 19 details

boxart

28 september 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 28 september 2018
» Ontwikkelaar: EA Canada
» Uitgever: EA Sports
» Genre: Sport
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One, PC & Switch

FIFA 19 Special Editions

FIFA 19 pre-order

De normale editie van FIFA 19 zal niet veel bijzondere extra’s bevatten in vergelijking met de andere edities, tenzij je een pre-order plaatst. Als je een pre-order plaatst, krijg je echter meerdere Jumbo Gold Packs, Cristiano Ronaldo als leenspeler en exclusieve tenues voor gebruik in FIFA Ultimate Team.

Ronaldo Edition

Voor degenen die van plan zijn veel FIFA Ultimate Team, oftewel FUT, te spelen, kunnen hun hart ophalen met de FIFA 18 Ronaldo Edition. Dit is als het ware de FIFA 18 variant van de FIFA 17 Deluxe Edition. Naast veel voordelen voor FUT, waaronder 20 Jumbo Gold Packs, is het met deze editie ook mogelijk om 3 dagen eerder te beginnen met FIFA 18!

ICON Edition

Voor degenen die echt alles eruit willen halen (en dus ook het meeste geld willen uitgeven) is er de FIFA 18 Icon Edition, wat de FIFA 18 variant is van de FIFA 17 Super Deluxe Edition. Deze versie geeft je maar liefst 40 Jumbo Gold Packs, wekelijks een nieuwe leenspeler (20 weken) en de legendarische Ronaldo Nazário als leenspeler!

FIFA 19 nieuws

FIFA 19 onthulling tijdens EA Play op 9 juni

Dat FIFA 19 eraan komt, daar is geen twijfel over mogelijk. Een officiële aankondiging is er echter nog niet geweest. Naar alle verwachting zal FIFA 19 officieel onthuld worden tijdens de EA Play 2018. Zet dus alvast een kruisje in je agenda, want dan begint het echte...

Lees meer

FIFA 18 demo vanavond al te spelen!

Over ruim twee weken kunnen we alweer met de nieuwe FIFA aan de slag, maar tot die tijd is het nog even wachten. Het wachten zal echter wat gemakkelijker zijn, gezien we waarschijnlijk al vanaf vanavond met de FIFA 18 demo aan de slag kunnen gaan! De demo zal best wat...

Lees meer

“FIFA 18 op de Switch zal niet de laatste zijn”

De geschiedenis van FIFA games op Nintendo consoles is niet positief. Zo is er voor de Wii U de afgelopen jaren geen enkele FIFA meer uitgekomen. Met de Switch lijkt daar verandering te zijn gekomen! De komst van FIFA 18 naar de Switch was een positieve verrassing....

Lees meer

FIFA 19 Trailers & Video's

FIFA 19 Screenshots

Meer info over FIFA 19

Een nieuw jaar, een nieuwe FIFA

Elk jaar is het weer raak en komt er een nieuw deeltje FIFA uit. Dit jaar is het natuurlijk tijd voor FIFA 19 met de nodige vernieuwingen. Op die manier probeert ontwikkelaar en uitgever EA Sports de concurrent Pro Evolution Soccer voor te blijven. Of je voor FIFA zou moeten kiezen of voor PES,
dat lijkt toch elk jaar weer een kwestie te zijn van smaak. Vooralsnog doet FIFA het qua cijfers het in ieder geval beter dan PES.

Nieuw in FIFA 19

In hoeverre kan een voetbalgame elk jaar weer vernieuwend blijven? Dat is voor velen een vraag, maar EA Sports probeert met FIFA toch elk jaar weer te overtuigen. In FIFA 19 zal de game wederom draaien op de Frostbite engine, die vorig jaar met FIFA 17 is geïntroduceerd. Hierdoor kan je nóg realistischere beelden verwachten, gezien het team nu langer gewend is aan de engine. De gameplay is ook aangepakt. Zo zal je team gevarieerder gaan spelen en zal ook de spelsituatie dit gaan beïnvloeden. De manier van voorzetten geven is ook aangepakt, wat je nog meer controle en vrijheid zou moeten geven voor het goal.

FIFA 19 Ultimate Team

Verreweg de meest populaire mode in FIFA is Ultimate Team. In deze mode is het jouw doel een eigen team samen te stellen van spelers over de hele wereld. Door met dit team te spelen, kan je munten verdienen waarmee je vervolgens je team verder kan uitbouwen.

In FIFA 19 zal FUT verder uitgebreid worden met zogenoemde FUT Icons. Dit zijn klassieke spelers, waaronder de Ronaldo van vroeger en onze eigen Ruud Gullit, die je vervolgens in je hedendaagse team kan opstellen. Deze update zet de trend door van FUT Legends, een uitbreiding op FUT die enkel beschikbaar was voor Xbox-eigenaren van FIFA.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *