Forza Horizon 4 pre-order

Exclusief voor Xbox One & PC

Bitesized Forza Horizon 4 updates

Als het gaat om realistisch racegames, mag de Forza-reeks niet in het rijtje ontbreken. De Horizon spin-off richt zich hierbij op een open wereld, wat met Forza Horizon 4 allemaal groter, beter en mooier gaat worden. Lees hieronder de laatste updates van deze populaire racegame exclusief voor Xbox One en PC!

9

Rondscheuren door Groot-Brittannië

In Forza Horizon 4 zal je de kans krijgen om het eiland Groot-Brittannië onveilig te maken met je rijkunsten. Het veelzijdige landschap zal voor genoeg afwisseling zorgen en een levendige open racewereld voorschotelen!

9

Wisselende seizoenen

De dynamische wereld van Forza Horizon 4 zal onderhevig zijn aan de wisselende seizoenen, die weer hun invloed hebben op het weer. Elk seizoen zal je het weer en de omgevingen zien veranderen en zullen ook de andere elementen hierop inspelen. Denk aan seizoensgebonden uitdagingen en natuurlijk een enorme invloed op de gameplay.

9

Crazy Taxi-achtige missies

Hoewel Forza Horizon 4 voor velen vooral zal gaan om de enorme vrijheid, zal er ook een soort verhaallijn door de game heen lopen. Horizon Stories, zoals dit heet, zal verschillende missies bevatten waarvan er ook enkelen zijn geïnspireerd door Crazy Taxi. Het gaat niet meer alleen om racen, maar ook om het voltooien van uitdagingen en het krijgen van volgers.

Forza Horizon 4 details

boxart

2 oktober 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 2 oktober 2018
» Ontwikkelaar: Playground Games
» Uitgever: Microsoft
» Genre: Racing
» Platforms: Xbox One & PC

Forza Horizon 4 nieuws

Microsoft’s @ E3 met Halo Infinite, Gears 5 & meer!

Na een goede maar niet-verrassende EA Play 2018, is het de beurt aan Microsoft. Microsoft belooft veel exclusieve aankondigingen en onthullingen. Zoals gewoonlijk op preordered.nl, laten we enkel de informatie zien van games die een pre-order waardig zijn. :) So let's...

Lees meer

Wal-Mart “lekt” een hoop niet-aangekondigde games

Het lijkt erop dat iemand heeft lopen slapen tijdens het updaten van de games op de Canadese site van Wal-Mart. Of het is een geniale actie om aandacht te krijgen. Hoe dan, het heeft voor een enorme buzz gezorgd voor enkele niet-aangekondigde games! Gedurende een...

Lees meer

Forza Horizon 4 Trailers & Video's