Forza Horizon 4 pre-order

Exclusief voor Xbox One & PC

Pre-order Forza Horizon 4 meteen!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 27,99Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 48,00Bestel bij Nedgame

Bitesized Forza Horizon 4 updates

Als het gaat om realistisch racegames, mag de Forza-reeks niet in het rijtje ontbreken. De Horizon spin-off richt zich hierbij op een open wereld, wat met Forza Horizon 4 allemaal groter, beter en mooier gaat worden. Lees hieronder de laatste updates van deze populaire racegame exclusief voor Xbox One en PC!

9

Rondscheuren door Groot-Brittannië

In Forza Horizon 4 zal je de kans krijgen om het eiland Groot-Brittannië onveilig te maken met je rijkunsten. Het veelzijdige landschap zal voor genoeg afwisseling zorgen en een levendige open racewereld voorschotelen!

9

Wisselende seizoenen

De dynamische wereld van Forza Horizon 4 zal onderhevig zijn aan de wisselende seizoenen, die weer hun invloed hebben op het weer. Zo zal de herfst de wegen gladder maken vanwege regen en blaadjes op de weg, zal je in de winter over bevroren riviertjes kunnen racen, staan Britse lentes garant voor veel regen en zal je in de zomer weer moeiteloos de strakke bochtjes kunnen pakken. Elk seizoen zal je het weer en de omgevingen zien veranderen en zullen ook de andere elementen hierop inspelen. Denk aan seizoensgebonden uitdagingen en natuurlijk een enorme invloed op de gameplay.

9

Groots in detail en met 60FPS

Het oog voor detail zal in Forza Horizon 4 goed opvallen. Opspattende modder ziet er prachtig uit, blaadjes dwarrelen realistisch in de herfst en dit allemaal in HDR en met 60 frames per seconde! Let wel op dat dit enkel te halen is op een Xbox One X of PC.

9

Crazy Taxi-achtige missies

Hoewel Forza Horizon 4 voor velen vooral zal gaan om de enorme vrijheid, zal er ook een soort verhaallijn door de game heen lopen. Horizon Stories, zoals dit heet, zal verschillende missies bevatten waarvan er ook enkelen zijn geïnspireerd door Crazy Taxi. Het gaat niet meer alleen om racen, maar ook om het voltooien van uitdagingen en het krijgen van volgers.

9

Altijd betrokken met de Xbox Club

Forza Horizon 4 speel je online. Als je vaak met dezelfde vrienden speelt, kan je samen een club beginnen, waarmee je vervolgens weer het tegen andere clubs kunt opnemen. Deze modus heet Team Adventure en verplicht je om je eerst met je gehele club te plaatsen door kwalificatieraces te doen. De club kan je tevens ook beheren met een app op je telefoon.

9

Wekelijks nieuwe content

Playground Games, de ontwikkelaar van Forza Horizon 4, zal de game maximaal gaan ondersteunen en belooft om wekelijks nieuwe content uit te zullen brengen. Denk hierbij aan wekelijkse uitdagingen, nieuwe auto’s en nieuwe items om te kopen in de winkel met je welverdiende Forza Fun Points. Deze punten kan je vrijspelen door missies en uitdaging te voltooien.

Forza Horizon 4 details

FIFA 21 boxart

2 oktober 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 2 oktober 2018
» Ontwikkelaar: Playground Games
» Uitgever: Microsoft
» Genre: Racing
» Platforms: Xbox One & PC

Forza Horizon 4 nieuws

Forza Horizon 4 demo vandaag beschikbaar!

Forza Horizon 4 demo vandaag beschikbaar!

Zonder enige officiële aankondiging verscheen vandaag ineens de Forza Horizon 4 in de Microsoft Store! Hoewel de demo nog niet direct te downloaden was, is wel de verwachting dat de demo later vandaag beschikbaar komt voor Xbox One en PC gezien vandaag als release...

Lees meer
Microsoft’s @ E3 met Halo Infinite, Gears 5 & meer!

Microsoft’s @ E3 met Halo Infinite, Gears 5 & meer!

Na een goede maar niet-verrassende EA Play 2018, is het de beurt aan Microsoft. Microsoft belooft veel exclusieve aankondigingen en onthullingen. Zoals gewoonlijk op preordered.nl, laten we enkel de informatie zien van games die een pre-order waardig zijn. :) So let's...

Lees meer
Wal-Mart “lekt” een hoop niet-aangekondigde games

Wal-Mart “lekt” een hoop niet-aangekondigde games

Het lijkt erop dat iemand heeft lopen slapen tijdens het updaten van de games op de Canadese site van Wal-Mart. Of het is een geniale actie om aandacht te krijgen. Hoe dan, het heeft voor een enorme buzz gezorgd voor enkele niet-aangekondigde games! Gedurende een...

Lees meer

Forza Horizon 4 Trailers & Video's

Forza Horizon 4 Screenshots