Hitman 2 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Bitesized Hitman 2 updates

Na de succesvolle reboot van de Hitman-serie, komt nu Hitman 2 naar je toe! Onze favoriete sluipmoordenaar geeft je deze keer nog meer vrijheid om te doden zoals jij dat wilt. Check hieronder de laatste Hitman 2 updates!

9

Geen episodes maar een volledige game

In tegenstelling tot het vorige deel, zal Hitman 2 niet in meerdere hoofdstukken uit worden gebracht. De game zal in één keer uitgegeven worden en daarmee ook direct in de winkel liggen!

Hitman 2 details

FIFA 21 boxart

13 november 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 13 november 2018
» Ontwikkelaar: IO Interactive
» Uitgever: Square-Enix
» Genre: Stealth Action
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

Hitman 2 Special Editions

Hitman 2 pre-order

De Hitman 2 pre-order geeft je als bonus dat je meteen kunt beginnen met een nieuwe modus in de game, genaamd Sniper Assassin. Dit is een online co-op modus, waarmee je samen een aantal doelwitten moet neerhalen.

Gold Edition

Naast de normale pre-order voordelen, krijg je bij de Hitman 2 Gold Edition nog wat leuke extra’s. Zo wordt de game geleverd in een steelcase en krijg je enkele exclusieve ingame items en twee uitbreidingspakketten!

Collector's Edition

Voor de verzamelaar of gewoon de die-hard Hitman fan is er de Hitman 2 Collector’s Edition. Deze bevat een pistoolkoffer met verschillende Agent 47 items, waaronder een badeendje en een kogelsleutelhanger. Dit allemaal naast de voordelen van de overige edities.

Hitman 2 nieuws

Hitman 2 officieel aangekondigd, release in november

Hitman 2 officieel aangekondigd, release in november

Na een lek eerder deze week en vervolgens de tease een paar dagen geleden, heeft WB Games officieel Hitman 2 aangekondigd. De aankondiging werd gepaard met de release van een teaser (zie hierboven). In de trailer is een duidelijke focus gelegd op de vrijheid die je...

Lees meer
Hitman 2 aangekondigd, onthulling op 7 juni

Hitman 2 aangekondigd, onthulling op 7 juni

Een paar dagen geleden deed er al een gerucht de ronde over een mogelijk vervolg op de Hitman reboot van 2 jaar geleden. Nu lijkt WB Games dit gerucht te bevestigen met meerdere teases, waarin wordt bevestigd dat Hitman 2 eraan zit te komen! De teases zijn afkomstig...

Lees meer
Hitman 2 lijkt eraan te komen, release in november

Hitman 2 lijkt eraan te komen, release in november

De reboot van de serie Hitman heeft ontwikkelaar IO Interactive geen windeieren gelegd. Het zou dan ook geen verrassing zijn dat een gerucht over een mogelijke Hitman 2 waar zou kunnen zijn! Het gerucht is afkomstig van een bron van de site PSX-Sense.nl, die aangeeft...

Lees meer

Hitman 2 Trailers & Video's

Hitman 2 Screenshots