Kingdom Hearts 3 pre-order

Voor PlayStation 4 & Xbox One

Bitesized Kingdom Hearts 3 updates

Alles wat je over Kingdom Hearts 3 wilt weten in hapklare brokken!

9

Nieuwe werelden in Kingdom Hearts 3

Volledig naar verwachten zullen we in Kingdom Hearts 3 kennis maken met enkele nieuwe Disney-werelden. Degenen die inmiddels bevestigd zijn, zijn die van Rapunzel, Monsters Inc en Toy Story. Daar is nu ook Fix-It Felix bijgekomen, uit de film Wreck-It Ralph, die toegankelijk zou moeten zijn vanuit de Toy Story wereld.

9

Greatest hits in gevechten

Één van de kritiekpuntjes dat de Kingdom Hearts games wel eens kregen is dat de gevechten wat simpel en eentonig waren, en dat je met “enkel X rammen” een heel eind kwam. Dat laatste is misschien nog steeds wel zo, echter hebben ze daarnaast nog veel meer elementen toegevoegd uit alle voorgaande games (inclusief spin-offs). Dit brengt meer dynamiek aan de gevechten, waardoor je niet snel verveeld raakt.

9

Evoluerende keyblades

Meer dynamiek in gevechten is ook een gevolg van een veranderlijke keyblade. In plaats van een zwaard, zal de keyblade ook veranderen in andere soorten wapens, zoals hamers of afstandswapens.

Kingdom Hearts 3 details

boxart

Verwachte release: 2018

» Release: 2018
» Ontwikkelaar: Square-Enix
» Uitgever: Square-Enix
» Genre: RPG
» Platforms: PlayStation 4 & Xbox One

Kingdom Hearts 3 nieuws

Nieuwe Kingdom Hearts 3 details komen 18 mei

Een korte maar veelbelovende update over Kingdom Hearts 3! Het is alweer enige tijd stil rondom de game namelijk, maar daar komt snel verandering in! Voor het eerst zal de game namelijk speelbaar zijn voor de pers op een Kingdom Hearts 3 Invitation Premier Event,...

Lees meer

Kingdom Hearts 3 Trailers & Video's

Kingdom Hearts 3 Screenshots

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *