De E3 komt met de dag dichterbij en de hype wordt steeds groter. De eerste persconferentie is de EA Play 2018, waar we onder andere meer kunnen gaan zien van Anthem. De interesse wordt aangewakkerd met een nieuwe teaser, waarbij een nieuwe trailer wordt aangekondigd en die we op 9 juni op de EA Play zullen gaan zien!

EA heeft zelf aangekondigd wat we precies tijdens de EA Play 2018 kunnen verwachten van Anthem:

1. Een nieuwe trailer
Je leest het goed: jullie krijgen een nog nooit vertoonde trailer te zien, waarin we dieper duiken in de gevaarlijke wereld van Anthem. We laten meer zien over het verhaal, de personages en de monsters die het spel tot leven brengen.

2. Meer gameplay
Vorig jaar lieten we zien wat de belangrijkste gameplay is die je van Anthem kunt verwachten: vliegen, vechten en natuurlijk buit verzamelen. En dit jaar laten we graag nog wat meer zien. Kijk mee om alles te weten te komen.

3. Combat Showcase
Eén ding dat we deze keer diepgaand laten zien, is het gevechtssysteem. Jullie krijgen de volledige kracht van het Javelin-exopak te zien terwijl spelers het opnemen tegen de bloeddorstigste vijanden tot nu toe.

4. Gezien vanuit de ontwikkelaars
Het ontwikkelaarsteam van BioWare is hard aan het werk geweest, en nu zijn ze klaar om hun werk hoogstpersoonlijk te laten zien. General Manager Casey Hudson, Executive Producer Mark Darrah en Lead Writer Cathleen Rootsaert van BioWare nemen het woord om een paar van de belangrijkste principes te bespreken die de ontwikkeling van Anthem gevormd hebben.

5. Een kijkje achter de schermen
Behalve dat we horen van de ontwikkelaars zelf, zullen we ook wat concept en production art voor Anthem laten zien. Zo krijg je een glimp van het vakmanschap te zien dat deze ongelooflijke wereld van de grond af heeft opgebouwd.

Nog maar iets meer dan een week tot de EA Play 2018 plaatsvindt, waar we onder andere ook meer te zien zullen krijgen van games als FIFA 19, Battlefield 5 en meer!