Er zijn veel manieren waarop nog niet aangekondigde games naar het grote publiek lekken, maar dit is wel een hele bijzondere, namelijk vanwege een goodie! Hoe dan ook, het heeft ervoor gezorgd dat we alvast uit mogen kijken naar een nieuwe Assassin’s Creed, genaamd Odyssey!

De Franse website Jeux Video Live postte namelijk een foto van een sleutelhanger met het logo van Assassin’s Creed Odyssey erop. De vorm is van een Griekse helm, wat duidt op het tijdperk van de Spartanen (?) en het oude Griekenland:

Het ziet er allemaal heel aannemelijk uit. Hier doet Kotaku nog een schepje bovenop met het bericht dat ze van meerdere bronnen hebben gehoord dat ze het spel al hebben gespeeld. Zo hebben ze bevestigd dat je in Assassin’s Creed Odyssey invloed hebt in hoe een conversatie verloopt, door te kiezen wat je zegt en daarmee ongetwijfeld het verhaal kan beïnvloeden. Ook zal je kunnen kiezen of je als man of vrouw de game zal spelen. Tenslotte zou het gerucht verklappen dat Assassin’s Creed Odyssey nog in dit fiscale jaar uit zou komen, wat dus betekent dat we uiterlijk maart 2019 aan de slag kunnen met de game!

Natuurlijk blijft het vooralsnog een gerucht, maar het ziet ernaar uit dat een officiële aankondiging van Assassin’s Creed Odyssey slechts een kwestie van tijd is!