We zijn volop bezig met de E3 persconferenties en de aankondigingen schieten door het dak! Vannacht was het de beurt aan Bethesda en ook hier zijn er weer enkele zeer welkome onthullingen gedaan. Laten we de beste, pre-order waardige, games op een rijtje zetten!

The Elder Scrolls 6

Veel kregen we niet te zijn, maar dat maakt ons niet minder enthousiast: The Elder Scrolls 6 is officieel aangekondigd! Hoewel we pas over een paar jaar van de game kunnen gaan genieten, en deze waarschijnlijk pas op de volgende generatie consoles aankomt, zijn we toch erg blij met de aankondiging. Het aftellen is begonnen! Check de trailer zelf hier:

Starfield

De volgende aankondiging met hoge verwachtingen was die van Starfield. Een compleet nieuwe IP van Bethesda, iets wat ze al meer dan 20 jaar niet meer hebben gedaan. De game belooft een singleplayer RPG te worden met een science fiction setting. Check de teaser hier:

Fallout 76

Ook mocht Fallout 76 natuurlijk niet ontbreken tijdens de presentatie. In deze trailer werd bevestigd dat Fallout 76 een online multiplayer game zal worden, waarbij iedereen in dezelfde open wereld zal ronddwalen. Je hebt volledige vrijheid om te doen wat je wilt en hierbij wordt er een focus gelegd op de interactie met andere spelers. Ook zal er een beta komen, maar hier zijn verder nog geen details over vrijgegeven. Tenslotte zal Fallout 76 ook een mooie special edition krijgen, genaamd Fallout 76 Power Armor Edition. Deze versie heeft ook een eigen trailer gekregen. Check ze beiden hieronder:


Doom Eternal

Nog een stevige IP van Bethesda is Doom, die nu een vervolg zal krijgen met de naam Doom Eternal! Voor nu moeten we het doen met onderstaande trailer, maar op QuakeCom zullen er meer details worden gedeeld!

RAGE 2

Tenslotte hebben we RAGE 2. Veel woorden werden er niet aan vuil gemaakt, wel toonden ze een nieuwe trailer boordevol gameplay beelden. Check deze hier:

Dat was de Bethesda E3 persconferentie! Waar zijn jullie het meest enthousiast over?