Er is geen twijfel over mogelijk dat de ogenschijnlijk lek op de Wal-Mart site door velen als zeer serieus wordt aanschouwd. Nu heeft uitgever Bethesda zelf op de lek gereageerd en lijkt daarmee de komst van RAGE 2 definitief te bevestigen.

Op het officiële Twitter-account van de game RAGE werd namelijk een screenshot van Wal-Mart pagina geplaatst met daarop allerlei opmerkingen van fouten. Zoals het feit dat de naam RAGE niet in hoofdletters is geschreven, dat er een logo mist en de leeftijdsclassificatie:

RAGE 2 tease

Daar bleef het echter niet bij. Op het officiële Twitter-account van Bethesda ging de tease vervolgens verder met het plaatsen van drie foto’s. Deze foto’s waren bewerkt met dezelfde roze kleur als de opmerkingen op de Wal-Mart listing. In de foto’s wordt een opstijgende raket, de Big Ben in Londen en het beroemde kruispunt in Tokyo, Shibuya Crossing, getoond:

RAGE 2 tease

RAGE 2 tease

RAGE 2 tease

Voor RAGE 2 lijkt het dus duidelijk: deze komt eraan! Er is dan ook een grote kans dat we hier voor het eerst kennis mee gaan maken op de E3 2018. Of we hiermee ook meteen alle andere games uit de Wal-Mart leak serieus moeten gaan nemen, dat durven we nog niet te zeggen. Het kan namelijk ook een toevalstreffer zijn. Blijf dus vooral preordered.nl op de hoogte houden voor het laatste nieuws!