Het is alweer even geleden sinds Diablo 3 uitkwam en hoewel er lang op gewacht moest worden, hopen we dat we niet nog eens 12 jaar te hoeven wachten op het volgende deel. Nu heeft ontwikkelaar Blizzard Entertainment laten vallen dat ze bezig zijn met meerdere Diablo-projecten. Zonder “Diablo 4” te zeggen…

De aankondiging kwam in de vorm van een video, welke gedeeld werd op twitter. In deze video vertelt community manager Brandy Camel over de (nabije) toekomst van de Diablo serie en bevestigt ze dat er meerdere titels zijn waar ze momenteel aan werken. Één ervan lijkt vrijwel zeker een port te zijn van Diablo 3 voor de Nintendo Switch. Ze geeft aan dat sommige projecten wat langer nodig zullen hebben dan anderen, maar dat er later dit jaar meer nieuws verwacht kan worden. Zie hieronder de volledige video:

Wat denken jullie? Tijd voor Diablo 4 of vermaken jullie je nog met de season updates en de onlangs toegevoegde Necromancer klasse? Hoe dan ook, als er meer nieuws te melden is over een volgende Diablo deel, dan laten we dat natuurlijk meteen weten!