Tijdens de E3 2018 was er hoop op de aankondiging van Bloodborne 2, maar deze bleef helaas uit. Daarmee daalde ook de verwachting dat deze ooit zou komen. Nu lijkt er echter weer een sprankje hoop te zijn nadat de Italiaanse Amazon de game op de website heeft gezet!

De pagina was een productpagina op de site en zag er als volgt uit:
Bloodborne 2 lek

Natuurlijk is dit alles behalve een bevestiging, al zou het niet de eerste keer zijn dat nog-niet-aangekondigde games voor het eerst op de webshop verschenen. Ook weten we dat FromSoftware, de ontwikkelaar van Bloodborne en de Dark Souls reeks, aan een grote game werkt die nog niet is aangekondigd. Zou het dan toch Bloodborne 2 kunnen zijn? Wij hopen in ieder geval van wel!

Inmiddels is de pagina verwijderd, wat natuurlijk niets hoeft te betekenen. Veel webshops anticiperen de komst van bepaalde games en spelen hierop in. Dat kan dus ook hier het geval zijn. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat we met de volgende gamescom of Tokyo Game Show positief verrast gaan worden met een Bloodborne 2 aankondiging. De toekomst zal het uitwijzen!