De voorbereidingen voor de E3 2018 zijn volop bezig en de laatste puntjes worden op de i gezet. Nog even en we gaan zien of alle geruchten van de afgelopen periode ook echt waar zullen zijn. De komst van Devil May Cry 5 bijvoorbeeld krijgt ook steeds concretere vormen nu Capcom het domein DevilMayCry5.com heeft geregistreerd!

De registratie is gedaan vanuit een onbekende naam Onamae. Dit zou in theorie iedereen kunnen zijn in de wereld, echter is het geen toeval dat er vanuit deze naam meerdere domeinen van Capcom zijn geregistreerd. Denk aan domeinen als MonsterHunterWorld.com en ResidentEvil7.com. Ook zijn onlangs de domeinen DevilMayCry6.com, DevilMayCry8.com en DevilMayCry9.com geregistreerd onder dezelfde naam. Het domein DevilMayCry5.com echter is voor het eerst meer dan 10 jaar geleden geregistreerd. Het kan zijn dat dit eerst door een ander bedrijf of particulier is gedaan, waarna Capcom onlangs het onder copyright heeft overgenomen met een concreet doel (lees: voor de officiële aankondiging van Devil May Cry 5).

In gerelateerd nieuws, ziet het ernaar uit dat er ook wat gaat gebeuren met ResidentEvil2.com. Hoewel Capcom al meer dan 20 jaar eigenaar is van dat domein, is de laatste update pas 22 april gedaan. Op dit moment staat er niet meer dan een “OK” bericht op de site, maar daar zal binnenkort wellicht verandering in komen.

Vooralsnog enkel speculatie, maar het ziet ernaar uit dat we binnenkort iets meer gaan horen over Devil May Cry 5 en de Resident Evil 2 Remake. Stay tuned!