Het is altijd leuk om te gissen naar welke games er in de (nabije) toekomst uit zullen komen. Vooral als een uitgever zelf aangeeft dat ze dit fiscale jaar nog met twee grote titels aan zullen komen. Capcom heeft deze uitspraak gedaan tijdens de presentatie van hun financiële resultaten.

Welke games het precies gaat zijn, dat hebben ze dus niet gedeeld met ons, maar de verwachtingen voor Capcom tijdens de E3 2018 zijn bij dezen een beetje opgekrikt door dit nieuws. Wel kunnen we natuurlijk onze “educated guesses” doen op basis van eerdere geruchten. Zo wordt er al een tijdje gesproken over Devil May Cry 5 en is ook Onimusha 5 onlangs geregistreerd door Capcom. Of dit bij de het kaliber hebben van “grote games”, dat valt te betwisten, maar ze hebben de afgelopen periode wel de meeste buzz weten te creëren.

Als we kijken naar andere grote namen in het lijstje van games door Capcom, dan komen er wel anderen naar voren. Een nieuwe Monster Hunter, lijkt wat snel, gezien het populaire Monster Hunter: World dit jaar nog is uitgekomen. Misschien is het dan toch Resident Evil 8 of zelf Street Fighter 6? Eigenlijk maakt het ons niet, gezien het allemaal games zijn waar we volmondig “ja!” tegen zouden zeggen. We houden het in ieder geval in de gaten voor, dus blijf preordered.nl volgen voor de laatste updates!