Slechts een week voordat de E3 2018 begint, heeft ontwikkelaar CD Project RED een trademark geregistreerd met de naam Cyberpunk 2077. Toeval? Waarschijnlijk niet. Hopelijk niet.

De registratie vond gisteren plaats. Net op tijd voor de E3 natuurlijk, wat dus alleen maar meer bevestiging is op een officiële onthulling van de game. CD Projekt RED heeft al meerdere keren laten vallen dat ze achter gesloten deuren van plan zijn om een science-fiction RPG te gaan tonen en eerder dit jaar werd er ook weer een eerste tweet verstuurd vanaf het officiële account:

Al eerder ging het gerucht dat Cyberpunk 2077 getoond zou worden op de E3 dit jaar. De game is inmiddels alweer 5 jaar geleden officieel aangekondigd met als enige hint naar een release “het komt wanneer het klaar is”. Nu het meesterlijke The Witcher 3 ook alweer ruim 3 jaar geleden uit is gekomen, zou dat goed kunnen betekenen dat ze inmiddels weer hard hebben gewerkt aan Cyberpunk 2077. Zo hard, dat de game eindelijk weer eens tot leven kan worden gewekt en misschien al wel een specifieke release datum zou kunnen krijgen!

We houden het nieuws nauwlettend voor jullie in de gaten dus stay tuned!