Vandaag vond de EA Play 2018 plaats, waarbij meerdere grote games werden getoond, waaronder Battlefield 5, FIFA 19 en Anthem!

Battlefield 5

We hebben natuurlijk al het een en ander gezien van Battlefield 5. Vandaag werden er enkele nieuwe details vrijgegeven:

  • Huizen zijn compleet te vernietigen.
  • Ramen kunnen kapot gemaakt worden om je vijanden te verrassen.
  • Afweergeschut kan verplaatst worden, om strategische posities in te nemen.
  • De single player gaat over de verhalen van de “normale” mensen die in de Tweede Wereldoorlog een verschil hebben gemaakt op de plaatsen die niet erg bekend zijn.
  • Na de lancering wordt de Battle Royale modus gelanceerd, op de Battlefield manier. Bij dezen dus eindelijk bevestigd.
  • Een nieuwe trailer licht het nieuwe “grand operations” uit, waarbij je over meerdere dagen met teams missies uit moet voeren.

FIFA 19

De onthulling van FIFA 19 ging gepaard met de bevestiging dat de Champions League aanwezig zal zijn in de game. De nieuwe trailer focust zich wederom op vooral Cristiano Ronaldo en zijn droom om een kampioen te worden. Ook Neymar Jr. wordt goed in beeld genomen en zal dus ook een grotere rol spelen in deze FIFA.

Champions League zal in meerdere modi verwerkt worden. Van de Career mode en The Journey Season 3 tot aan FIFA Ultimate Team. De gameplay is verbeterd op basis van feedback komende van zowel beginners als FIFA pro’s. De FIFA 19 release is bevestigd voor 28 september 2018.

Anthem

De presentatie van Anthem begon met een nieuwe trailer, waarin het verhaal een beetje uit de doeken werd gedaan