Dat FIFA 19 eraan komt, daar is geen twijfel over mogelijk. Een officiële aankondiging is er echter nog niet geweest. Naar alle verwachting zal FIFA 19 officieel onthuld worden tijdens de EA Play 2018. Zet dus alvast een kruisje in je agenda, want dan begint het echte aftellen naar de FIFA 19 release!

Voor de duidelijkheid: het is niet 100% dat we op 9 juni iets van FIFA 19 gaan zien. Het is echter wel zeer aannemelijk, gezien zowel FIFA 17 als FIFA 18 ook tijdens de EA Play onthuld werden. Daarnaast geeft EA aan dat er tijdens het evenement een “nieuwe EA Sports game” getoond zal worden. Er zijn natuurlijk nog meerdere games die hieraan zouden voldoen, maar het niet tonen van FIFA 19 zou ongetwijfeld voor veel teleurstelling zorgen.

Wat kunnen we verwachten van deze onthulling? Een eerste blik op de nieuwe features in de game, wellicht een nieuwe cover star (als het niet weer Cristiano Ronaldo is) en natuurlijk een mooie trailer om ons weer helemaal warm te krijgen voor het nieuwe deel. Ook is de kans groot dat we eindelijk weer eens nieuws te horen krijgen over Anthem, maar hopen we ook op de officiële aankondiging van Battlefield 5.

Meer dus waarschijnlijk op 9 juni! Het evenement start om 20.00 uur en wij kijken live mee om jullie meteen al het nieuws te kunnen leveren. Welke games staan op jouw lijstje?