Nog iets meer dan een week tot de FIFA 19 release en de spanning begint zich op te bouwen rondom de hype. De demo is inmiddels een week beschikbaar en de meningen rondom het nieuwe jaarlijkse deel beginnen zich op te stapelen. Voor velen weer het moment om te beginnen aan een nieuw team in FIFA Ultimate Team. En daar kan je nu al mee beginnen met de FUT 19 web app!

De web app van Ultimate Team is een manier om zonder dat je bij je console of PC bent, toch aan je team te sleutelen. Zo kan je al pakketten openen, meedoen aan squad building challenges en handelen met de spelers die je hebt. Zo is het mogelijk om nog voordat je al je eerste wedstrijd speelt een gouden team met 100 team chemistry bij elkaar te verzamelen!

Heb je een FIFA 19 pre-order gedaan van de Champions Edition of Ultimate Edition? Dan kan je al vanaf dinsdag 25 september aan de slag. Ik (Jordy) zal die dinsdag de hele dag FIFA 19 Ultimate Team gaan streamen via Twitch! Wil je ook meekijken? Volg dan het kanaal van preordered.nl op Twitch: