Zonder enige officiële aankondiging verscheen vandaag ineens de Forza Horizon 4 in de Microsoft Store! Hoewel de demo nog niet direct te downloaden was, is wel de verwachting dat de demo later vandaag beschikbaar komt voor Xbox One en PC gezien vandaag als release datum wordt genoemd.

De officiële Forza Horizone 4 release staat gepland voor 2 oktober. Het duurt dus nog wel een paar weken voordat we met de game aan de slag kunnen. Het wachten zal met de demo een stukje minder lang lijken te duren. Wat er allemaal precies in de demo qua content beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. We zullen ongetwijfeld een voorproefje krijgen van de vrijheid in de game alsook een demonstratie van hoe de seizoenen van elkaar zullen gaan verschillen. Mocht je hier nog niet genoeg beeld van hebben gezien, check dan onderstaande video!

Het zou natuurlijk kunnen zijn dat het hier om een fout gaat en pagina van de demo nog niet online had mogen verschijnen. Laten we het echter positief bekijken en ervan uitgaan dat we vanavond lekker kunnen rondscheuren door Groot-Brittannië!