Het ziet ernaar uit dat er meer op ons staat te wachten van ontwikkelaar FromSoftware, voornamelijk bekend van de Dark Souls games. Op E3 zagen we twee nieuwe games van de studio, namelijk Sekiro: Shadows Die Twice en PSVR-exclusive Deracine. FromSoftware’s Hidetaka Miyazaki heeft echter gezegd aan 3 grote titels te werken, waar Deracine er niet één van is…

Van één van de twee overige games is er eentje geen verrassing. In december van het afgelopen jaar gaf Miyazaki in een interview al aan dat ze niet van plan waren de Armored Core franchise in de huidige staat achter te laten, wat een verkapte aankondiging is van een nieuwe game in de reeks. Een officiële aankondiging moet echter nog gebeuren.

Maar wat is dan de derde grote titel waar FromSoftware mee bezig is? Dat blijft voor nu nog onzeker. De kans is aanwezig dat het om Bloodborne 2 gaat, hoewel het dan wel verwacht zou worden dat de game op E3 2018 aanwezig zou zijn. Aan de andere kant was Sekiro natuurlijk hun grote aankondiging, dus kan het zijn dat ze voor Bloodborne 2 kiezen voor een ander moment voor de aankondiging. One can only hope. We houden het in ieder geval in de gaten!