De reboot van de serie Hitman heeft ontwikkelaar IO Interactive geen windeieren gelegd. Het zou dan ook geen verrassing zijn dat een gerucht over een mogelijke Hitman 2 waar zou kunnen zijn!

Het gerucht is afkomstig van een bron van de site PSX-Sense.nl, die aangeeft dat IO Interactive momenteel hard werkt aan Hitman 2 en dat deze game nog in november uit zou moeten komen. De aankondiging zou volgende week plaatsvinden, waarbij de kans groot is dat dit tijdens de E3 persconferentie van Square-Enix zal gebeuren. Ook zou er dan een pre-order actie aan gekoppeld worden, waarbij gamers de kans maken om zelf als DLC aan het spel toegevoegd te worden. Hitman 2 zal uitkomen op PlayStation 4 en Xbox One en zal ook een season pass krijgen.

Het eerste deel van de Hitman reboot kwam alweer 2 jaar geleden uit en kwam uit in verschillende delen (episodes), waarna alle delen gebundeld werden en de game ook fysiek in de winkels terecht kwam. Of we eenzelfde aanpak kunnen verwachten voor Hitman 2, is nog niet duidelijk. Hopelijk meer informatie volgende week!