De geruchten stapelen zich wederom op met weer een verse. Deze keer gaat het om Microsoft en hun plannen op E3. Als we de geruchten moeten geloven, zullen we namelijk met maar liefst 3 nieuwe Gears of War games in aanraking komen en daarnaast ook met een nieuwe Perfect Dark (die we voor het gemak maar even Perfect Dark 3 noemen).

Het deel van Gears of War is afkomstig van Polygon, een populaire gamesite. Hierin geven ze aan dat ze verwachten dat Microsoft bezig is met Gears of War 5, maar daarnaast ook nog een online “battle royale” variant zullen lanceren en ook nog een soort strategiegame op basis van het Gears of War universum. Het is op dit moment natuurlijk puur speculatie, maar het zou niet de eerste keer zijn dat hun verwachtingen uiteindelijk uit bleken te komen.

Het gerucht over een nieuwe Perfect Dark is dan weer afkomstig van een mogelijke lek van, ja alweer, Wal-Mart Canada! Deze keer was de pagina niet per ongeluk live gegaan, maar was de code voor de game gevonden in een database van de webshop. Meer is er dan ook nog niet bekend.

Allemaal nog lang niet concreet en neem het dus met een snufjes zout, terwijl de dop er niet goed op zit. Volgende week zal er als het goed is een stuk meer duidelijk worden!