Na een goede maar niet-verrassende EA Play 2018, is het de beurt aan Microsoft. Microsoft belooft veel exclusieve aankondigingen en onthullingen. Zoals gewoonlijk op preordered.nl, laten we enkel de informatie zien van games die een pre-order waardig zijn. :) So let’s get to it!

Halo Infinite

De presentatie begint met een trailer waarin de nieuwe Halo werd aangekondigd genaamd Halo Infinite. Check de trailer zelf:

Sekiro: Shadows Die Twice

Een compleet nieuwe game van From Software, de makers van Dark Souls en Bloodborne (welke exclusief was voor PS4). Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich af in (waarschijnlijk) Japan en laat je vechten tegen monsters en vijanden als een samurai. From Software kennende gaat het een genadeloos moeilijke game worden, maar met de nodige uitdaging en voldoening. Check de trailer hieronder:

Fallout 76

Nieuwe beelden van Fallout 76 werden getoond. Het is een prequel voor alle andere Fallout games en laat je als eerste uit de vault komen na de nucleaire oorlog. Het is de grootste Fallout game ooit en is zeker 4 keer zo groot als Fallout 4. Check hieronder de nieuwe trailer:

Crackdown 3

Ook Crackdown 3 werd getoond, zonder al te veel uitleg. Wel een nieuwe trailer:

Nier: Automata

Met een trailer werd de komst van Nier: Automata naar Xbox One bevestigd. Ook is aangekondigd dat de game volledige Xbox One X ondersteuning zal krijgen. Zodra de trailer beschikbaar is, kan je deze hier vinden!

Metro: Exodus

Een nieuwe trailer van Metro: Exodus werd getoond. De trailer toonde veel gameplay en belooft een prachtige, harde en uitdagende game te worden. Check de trailer hieronder:

Kingdom Hearts 3

Voor het eerst is er een Kingdom Hearts game naar de Xbox gekomen. Om dat te vieren, werd er een nieuwe trailer getoond, waarin onder andere de wereld van Frozen werd bevestigd. Het verder kreeg ook nog een diepteslag, waarin oude personages wederom terugkeren. Check zelf de nieuwe trailer:

Forza Horizon 4

Eindelijk is de volgende telg in de Forza Horizon reeks aangekondigd. De Forza Horizon 4 trailer zag er stijlvol uit en zat boordevol verschillende auto’s en mooie graphics. Dit belooft enorm veel goeds!

Forza Horizon 4 zal in Groot-Brittanië afspelen. De game is volledig te spelen in 60 frames per seconde. De open wereld in Forza Horizon 4 is een gedeelde wereld, waarbij elke andere rijden op de web een andere speler is. De seizoenen veranderen mee, wat een enorme impact heeft op de gameplay en graphics. De Forza Horizon 4 release zal op 12 oktober 2018 zijn!

Check de trailer zelf:

The Division 2

The Division 2 werd eindelijk onthuld met een teaser trailer, welke vervolgd werd door enkele minuten van gameplay. Nieuwe wapens werden getoond en en de locatie van Washington DC. Check deze hieronder:


Shadow of the Tomb Raider

De presentatie ging verder met een nieuwe trailer van Shadow of the Tomb Raider, die verder ingaat op het verhaal in de game. Check de trailer zelf:

Devil May Cry 5

De kogel is eindelijk door de kerk: een nieuwe Devil May Cry game komt eraan! De trailer van Devil May Cry 5 toonde veel verhaal en ook al meteen veel gameplay. De game staat gepland voor een release vroeg in 2019. Check hier de trailer:

Jump Force

Een crossover van verschillende anime, waaronder Dragon Ball, Naruto en One Piece, waarin je kan vechten met meerdere characters. Jump Force belooft een een actievolle game te worden. Check de trailer zelf:

Dying Light 2

Met een mooie trailer werd Dying Light 2 bevestigd. In de trailer wordt duidelijk gemaakt dat jouw keuzes invloed hebben in de wereld die gaat ontstaan. Het is een direct vervolg op het eerste deel. Check de trailer zelf:

Just Cause 4

Een verrassing is het allerminst, maar zeker een welkome aankondiging: Just Cause 4 komt eraan! De trailer toonde veel actie, explosieven en wapens. Ook werd de release bekendgemaaktL 8 december 2018! Zodra de trailer beschikbaar is, kan je deze hier vinden!

Gears of War: Tactics

De aankondiging van Gears of War: Tactics kwam tussen neus en lippen door. Er werden een aantal beelden getoond, maar geen officiële trailer.

Gears of War 5

Nog een game waar veel om gevraagd werd en nu eindelijk aangekondigd is: Gears of War 5, kortweg Gears 5. De trailer toonde veel van het verhaal en ook wat gameplay beelden. Natuurlijk mooie graphics, veel schieten, melee gevechten en stealth action. Check de trailer hieronder:

Cyberpunk 2077

Microsoft eindigde de presentatie met de onthulling van Cyberpunk 2077. Eindelijk is het zover en komt de game eraan. De trailer komt er zo snel mogelijk aan!

Dat waren de belangrijkste aankondigingen van de Microsoft E3 persconferentie. Naar welke games kijk jij het meeste uit?