Waarschijnlijk staan er wel meer dan een paar mensen te springen op een nieuwe Star Fox game. Het ziet ernaar uit dat deze ook wel gaat komen, echter is het misschien niet helemaal het vervolg waar de meesten op zouden hopen. Er gaan namelijk geruchten dat het hier gaat om een racegame genaamd Star Fox Grand Prix.

De lek is afkomstig van meerdere bronnen, waaronder een post op Reddit en een foto van het waarschijnlijke logo van de game gepost op 4chan:

Star Fox Grand Prix leak

De game zou in ontwikkeling zijn bij Retro Studios, die ook verantwoordelijk is de Donkey Kong Country Returns / Tropical Freeze en de Metroid Prime games. Star Fox Grand Prix zou een soort Diddy Kong Racing game gemengd met F-Zero moeten worden, als we de volgende berichten moeten geloven:

The title will be a racing game “like Diddy Kong Racing mixed with F-Zero”

“It will have an adventure mode of some kind (think Diddy Kong Racing) and there will be some boss fights and a hub world like it too.”

“It is called Star Fox Grand Prix.”

Wellicht dat we meer te weten zullen komen tijdens de Nintendo persconferentie op de E3 2018. Tot die tijd houden we onze ogen en oren goed open!