Binnenkort begint de Tokyo Game Show en zoals gebruikelijk heeft Sony een persconferentie gegeven voordat dit evenement begint. Deze pre-TGS persconferentie bevatte meerdere nieuwe aankondigingen, welke je hier allemaal kan lezen. Without further ado, laten we beginnen!

Nieuwe trailer Call of Duty WWII

Nieuwe trailer Ni No Kuni II

Nieuwe trailer voor Red Dead Redemption 2

Nieuwe trailer Dissidia Final Fantasy NT

Nieuwe trailer Shadow of the Colossus Remake

Dragon’s Crown Pro bevestigd voor PlayStation 4 in 4K

De RPG Dragno’s Crown zal een remaster krijgen voor de PS4 met de uitzonderlijk originele naam: Dragon’s Crown Pro. Deze game zal, zoals de naam al aangeeft, ondersteuning bieden voor de mogelijkheden van de PS4 Pro met onder andere 4K-resolutie. Daarnaast zal de game via crossplay samen kunnen werken met de versie op de PlayStation 3 en PS Vita.

Nieuwe PlayLink game van Supermassive: Hidden Agenda

Sony heeft een nieuwe game van de makers van Until Dawn en The Inpatient getoond met de naame Hidden Agenda. Deze game zal gebruik maken van de PlayLink functionaliteit waarbij meerdere mensen mee kunnen aan de game met hun telefoon. In dit geval met het doel om samen het verhaal te beïnvloeden. Veel van het verhaal is nog niet bekend, maar er is wel een trailer voor uitgebracht:

Nieuwe trailer Detroit: Become Human

Teaser voor nieuwe game Left Alive

Sony kondigde een nieuwe game aan: Left Alive. Veel is er nog niet over bekend, behalve wat in onderstaande teaser getoond wordt. De setting zal wederom een soort post-apocalyptische wereld zijn, maar dat is dan ook alles wat je kan zien. De game zal mikken op een release in 2018.

Nieuwe trailer Monster Hunter World laat het verhaal zien

Monster Hunter World is één van de meest geanticipeerde games in Japan. Het zal dan ook zeker een system seller worden. Vandaar dat er ook tijdens deze persconferentie de nodige aandacht aangegeven is. De belangrijkste aankondiging was dat de release date bekend is gemaakt: 26 januari 2018. Verder werd er ook een nieuwe trailer getoond:

Tenslotte zal Monster Hunter World ook een gelimiteerde editie krijgen van de PS4 Pro:
Monster Hunter World PS4 Pro Limited Edition

Tot zover de updates van Sony. Het zijn er een heleboel en dan moet Tokyo Games Show nog beginnen! Stay tuned voor meer updates vanuit Japan!