Na het fantastische nieuws dat we nog dit jaar aan de slag kunnen gaan met de PlayStation Classic, lijkt het erop dat we over niet al te lange tijd ook met een miniversie van de Nintendo 64 kunnen gaan spelen!

Nu zou het natuurlijk geen verrassing zijn dat er een Nintendo 64 Classic Mini eraan zou komen, maar het is toch fijn om te zien dat er hardnekkige geruchten zijn om dit te ondersteunen. Zo schijnt Nintendo een handelsmerk toegewezen gekregen voor een Nintendo 64 controller. Dit gebeurde ook voor de release van de eerste Classic Mini console, wat de NES Classic werd. Als dit geen voorbode is voor een N64 Classic hopelijk volgend jaar, zou het wel heel vreemd zijn.

Nog even geduld hebben op een officiële aankondiging dus. Wel kunnen we natuurlijk een beetje gaan gissen over de mogelijke games die erop uit zullen komen. Natuurlijk zouden Super Mario 64, de twee Zelda’s en Goldeneye 007 logisch lijken, maar wat dachten jullie aan Paper Mario, Banjo Kazooie en Turok? Genoeg games om uit te kiezen dus! We kunnen alvast niet wachten op een zeer waarschijnlijke aankondiging en release van een Nintendo 64 Mini!