Als laatste van de groten is er Nintendo, die de serie van persconferenties afsluit op hun eigen manier: Nintendo Direct E3 2018. Geen presentatie op het podium, maar een samengestelde show van trailers en informatie. So without further ado, let’s get into it!

Daemon X Machina

The show startte met de trailer van een nieuwe game: Daemon X Machina. Het is een mech game waarbij je het opneemt tegen .. nog grotere mechs! In Japan vooral zijn ze erg fan van het genre en nu kunnen we voor het eerst aan de slag met eentje op de Nintendo Switch. Check de trailer zelf:

Pokémon: Let’s Go

De show vervolgde met nieuwe beelden van Pokémon Let’s Go, Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee. Er werd wat meer focus gelegd op de Poké Ball plus controller, die je met de game kan gebruiken. Deze wordt apart verkocht en bevat exclusief de mythische pokémon Mew. Check de beelden hier:

Mario Party Switch

Een oude bekende die natuurlijk niet mag ontbreken op een nieuwe Nintendo console is Mario Party. Mario Party Switch zal dan ook optimaal gebruik maken van de unieke mogelijkheden van de Nintendo Switch. Check de trailer zelf:

Fire Emblem Three Houses

De show vervolgde met de aankondiging van wederom een vast kind aan huis bij Nintendo: Fire Emblem Three Houses. Los van een mooie verhalende trailer met een beetje gameplay, werd er nog niet veel gedeeld. Check de beelden hier:

Super Smash Bros. Ultimate

Waar veel ogen op gericht zijn is natuurlijk Super Smash Bros. Vandaag werd de game officieel onthuld met nieuwe beelden en heel veel informatie. De titel zal Super Smash Bros. Ultimate gaan zijn en zal alle personages uit de vorige delen gaan bevatten! Super Smash Bros. Ultimate zal beschikbaar zijn op 7 december 2018. Check hieronder de beelden: