Enige dagen geleden lekten er al enkele details van PES 2019 op PlayStation Store in Hong Kong met informatie, screenshots en een release datum. Nu heeft Konami officieel de komst van de game aangekondigd, samen met natuurlijk een mooie trailer en nog meer informatie over de inhoud van de game en special editions.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Pro Evolution Soccer 2019 release zal inderdaad op 30 augustus zijn, zoals in de eerder gelekte informatie te lezen was. De game zal uitkomen in drie verschillende edities:

  • Standaardversie – Hierbij zal Coutinho van FC Barcelona op de cover staan
  • David Beckham Edition – Raad eens wie hierbij op de cover staat?
  • Legend Edition – Zonder cover. Deze versie zal namelijk enkel digitaal verkrijgbaar zijn.

Wat voor extra’s de verschillende edities precies zullen bevatten is nog niet duidelijk. Wel is de verwachting dat ze te vergelijken zijn met de verschillende versies van FIFA 19, waarbij er extra’s te verkrijgen zijn voor FIFA Ultimate Team. De “PES-versie” van FUT heet MyClub, waar naar verwachting dan ook de speciale editie extra’s voor zullen zijn.

Bekijk de trailer hierboven om alvast een goed beeld te krijgen van PES 2019. Check de PES 2019 pagina voor meer details en screenshots van de game!