De fans van motorrijden onder ons, kunnen uitkijken naar een nieuwe game die later dit jaar uit zal komen. Ride 3 is namelijk aangekondigd en de release datum zal op 8 november 2018 zijn!

De aankondiging volgde een dag na een eerdere lek, waarbij de productpagina van Ride 3 al online was gekomen op Amazon. Dat was genoeg reden voor Milestone om de game alvast officieel aan te kondigen.

De teaser, zoals hierboven te zien is, laat nog niet heel veel los over de inhoud van de game. Er wordt niet in geracet, enkel iemand die op zijn motor door verschillende gebieden en weersituaties rijdt. Maar als we uit kunnen gaan van hetzelfde concept als de eerdere twee delen in de reeks, dan zal realisme en gevoel voorop staan.

Qua content kunnen we veel verwachten. Denk aan circuits op verschillende locaties, drag races en Grand Prix en Supermoto tracks. Er zullen 230 motoren beschikbaar zijn in Ride 3, verdeeld over 7 categorieën. Daar komen nog 500 aanpasbare onderdelen bij. In totaal zullen er 30 tracks beschikbaar zijn, waarvan er 12 totaal nieuw zijn in de serie.

Wat nog niet duidelijk is, is een stukje informatie uit de Amazon-lek, die sprak over een “Naked option”. Dit wordt nog niet duidelijk gemaakt. Wellicht dat we in de aanloop naar de E3 2018 hier meer over te horen krijgen. Zodra wij het weten, weten jullie het!

Ride 3 logo