Tuurlijk. Er worden de laatste tijd zoveel games uitgesteld, dat er nu ook nog wel eentje bij kan. Skull & Bones, de piratengame gebaseerd op de zeegevechten van Assassin’s Creed 4: Black Flag, is inmiddels ook uitgesteld naar het volgende fiscale jaar.

Dat meldt Kotaku, wiens bron een persbericht schijnt te zijn. De officiële reden dat de game is uitgesteld, is dat Ubisoft zichzelf meer tijd wilt geven om een betere ervaring te bieden aan de gamers. Dit is de officiële verklaring:

Ubisoft has decided to give itself more time to develop Skull & Bones to offer players an even more engaging experience,

Wat dit precies inhoudt? Waarschijnlijk meer dan het enkel oppoetsen van de game en het oplossen van de bugs. Skull & Bones stond gepland als een altijd online multiplayer game, waarbij je het opneemt tegen andere zeevaarders over de hele wereld. Verwachtingen zijn nu dat er een singleplayer verhaal aan gekoppeld gaat worden of dat je naast het varen meerdere aspecten van het piraten-zijn kan ervaren (rum drinken met de crew?).

Hoe dan ook, uitstel naar het volgende fiscale jaar betekent dat we Skull & Bones niet eerder kunnen verwachten dan 1 april 2019 en uiterlijk op 31 maart 2020 uit zal komen. Zodra we meer weten, laten we het weten!