Over een paar weken begint alweer de E3 2018 en de verwachtingen zijn op z’n zachts gezegd redelijk hoog. Sony doet hier nog een schepje bovenop door een volledig nieuwe IP aan te kondigen!

Dit heeft het bedrijf vannacht tijdens hun Corporate Strategy Meeting bekendgemaakt. Het gaat goed met Sony en dat willen ze ook naar buiten uitbrengen. De PlayStation 4 is een enorm succes en ook PlayStation VR doet het ontzettend goed. Er wordt nu al gepraat over de volgende generatie VR (PlayStation VR2?). Reden genoeg om ook tijdens de E3 het voortouw te nemen en het naar eigen zeggen “grootser dan ooit aan te pakken”.

Onder andere met een nieuwe IP dus, maar daar blijft het niet bij. Sony heeft ook laten weten dat ze nieuwe vervolgen aan zullen gaan kondigen. We kunnen wel een beetje speculeren, wat dat betreft. Misschien Bloodborne 2? Gran Turismo 7? Is het al te vroeg voor Horizon 2 of God of War 5? Een Uncharted 5 zou onverwacht zijn, gezien dit jaar in het teken staat van The Last of Us Part 2.

Genoeg om naar uit te kijken dus! Welke game zie jij het liefst aangekondigd worden?