Ook Square-Enix was aanwezig op de E3 2018 om te laten zien wat ze in huis hebben voor de komende periode. Wij zetten de belangrijkste aankondigingen op een rijtje!

Shadow of the Tomb Raider

Na een korte introductie, startte de show met een nieuwe trailer van Shadow of the Tomb Raider. Hierin zien we intro van de game, waarin Lara in een neerstortend vliegtuig zit. Daarna vervolgde de show met een video van de gameplay. Check beide trailers hieronder:


Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age

De show vervolgde met een trailer van Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age. Aan het eind van de trailer werden ook een special editions van de game onthuld: Edition of Light en Edition of Lost Time. Check de trailer hier:

Babylon’s Fall

De volgende game die werd getoond was een nieuwe aankondiging in samenwerking met ontwikkelaar Platinum Games: Babylon’s Fall. Veel werd er niet getoond, behalve wat geschiedenis van het verhaal in de game. Geen gameplay helaas. De game komt uit in 2019. Check de teaser hier:

Just Cause 4

Daarna was het de beurt aan Just Cause 4. In de beelden die werden getoond, werd er ook veel uitgelegd over de game. Just Cause 4 komt 4 december 2018 uit. Check de video zelf:

The Quiet Man

Wederom een nieuwe game die aangekondigd is, maar niet veel toont: The Quiet Man. De trailer begint met een video en maakt een soepele overgang naar CGI en toont een ogenschijnlijk dove man die zich prima verdedigt tegen een paar straatgasten. Check de trailer:

Kingdom Hearts 3

Natuurlijk mocht Kingdom Hearts 3 niet ontbreken in de line-up van Square-Enix. Kingdom Hearts 3 komt 29 januari 2019 uit. Check de uitgebreidere trailer hier:

Dat was het voor de Square-Enix show van dit jaar. Waar kijk jij het meeste naar uit?