Hoewel er nog niet veel over bekend is, wordt er al wel gesproken over de volgende game van de makers van de cultgames Ico, Shadow of the Colossus en The Last Guardian. Deze zou namelijk van het formaat worden van eerdere games van de makers.

The game bevindt zich nog in het eerste stadium van de onderzoeksfase, waarbij er verschillende ideeën worden getest of ze interessant genoeg zijn. Hun doel is niet om een game met een indie karakter te maken, maar meer eentje met de schaal van de eerdere games als The Last Guardian en Shadow of the Colossus. Ook is bevestigd dat het hierbij om een compleet nieuwe game gaat en niet een vervolg van een eerdere game.

Veel hebben nog niet dus, en als de ontwikkeling van de game door dezelfde stadia zal moeten gaan als The Last Guardian, dan kan het nog wel even duren voordat we met de game aan de slag kunnen. Misschien dat deze uiteindelijk ook wel zal uitkomen op de PlayStation 5. Vooralsnog zijn alle beetjes informatie dus meegenomen, maar blijven we gematigd enthousiast. :)