Na meerdere gave persconferenties is het vanavond de beurt aan Ubisoft. We weten al een beetje welke games we kunnen verwachten, dus laten we hopen dat we ook nog eens verrast gaan worden!

Zoals gewoonlijk op preordered.nl focussen we ons op de games die een pre-order waard zullen gaan zijn. Dus let’s get to it!

Beyond Good & Evil 2

De show startte, op een vreemd optreden na, met een trailer van Beyond Good & Evil 2. De trailer toont een introductie in het verhaal met enkele nieuwe personages met als klap op de vuurpijl de bevestiging dat Jade terug zal keren in de game! Check de trailer zelf:

Ook werd er een beetje gameplay getoond met een kleine video. Hiermee werd aangekondigd dat Beyond Good & Evil 2 een grote open wereld zal krijgen, waarin je in je eentje of met iemand anders rond kan dwalen. Tenslotte werd er een oproep gedaan aan iedereen die graag wil dat zijn of haar content in de game verwerkt wordt. Van kunst tot muziek. Check hier de gameplay beelden:

The Divison 2

De volgende game die uitgelicht werd, is The Division 2. Na een korte intro in het verhaal, werd er een nieuwe trailer getoond. De beelden toonden de grimmige sfeer van de wereld nadat deze is getroffen door een dodelijk virus. Check de trailer hier

Na de trailer wordt er meer uitgelegd over de gameplay van The Division 2. Zo zal je keuzes moeten maken in hoe jouw personage zich verder ontwikkelt en welke wapen hij/zij gebruikt. Ook zullen er in de game raids gaan komen, waarbij veel spelers samen zullen moeten werken om een grote bedreiging tegen te gaan. In het eerste jaar zullen er drie hoofdstukken worden gereleased. Na de uitleg, werden er nog meer beelden getoond. Check deze hier:

De The Division 2 release zal op 15 maart 2019 zijn.

Skull & Bones

Na enkele kleinere aankondigingen, was het de beurt voor Skull & Bones. De nieuwe trailer toonde een deel van het verhaal, waarin piraterij bijna dood werd verklaard. In de trailer werd weinig gameplay getoond, maar werd wel duidelijk dat het belangrijk is om samen te gaan werken met andere piraten om je doelen te bereiken. Check de trailer zelf:

Na een kort praatje over de game, werden er meer beelden getoond. Gameplay beelden deze keer van een missie en de voorbereiding ervan. Check deze beelden hier:

Assassin’s Creed Odyssey

De afsluiter van de avond is de game die al eerder lekte: Assassin’s Creed Odyssey. De trailer toonde vooral verhaal en een beetje gameplay. Centraal staan natuurlijk de Grieken, maar ook de Spartanen. Check de trailer:

Na de trailer werd er meer verteld over de game. Assassin’s Creed Odyssey is inmiddels al 3 jaar in ontwikkeling. Assassin’s Creed Odyssey is meer een RPG dan een adventure. Er werd bevestigd dat je kan kiezen tussen een mannelijk en vrouwelijk personage. Na het praatje werden er gameplay beelden getoond die een goed beeld moeten geven van de sfeer en grafische praal van de game. Check de beelden hier zelf:

De gameplay beelden tonen het vrouwelijk personage tijdens een missie en we zien hier een gevecht en de mogelijkheid om je uitrusting aan te passen. Ook zien we een skilltree om personage mee te verbeteren. De Assassin’s Creed Odyssey release is op 5 oktober 2018.