We wachten alweer enige tijd op de Yoshi game voor de Nintendo Switch. Yoshi, zoals de game tot nu toe simpelweg heeft geheten, lijkt nu een concretere titel te hebben gekregen, namelijk Yoshi’s Crafted World. Althans, officieel is het nog niet bevestigd. De titel lekte namelijk via de Nintendo website.

Net als bij veel webshops krijg je ook bij de gamepagina’s op Nintendo’s site een lijstje te zien met games die misschien ook wel interessant zijn voor jou. De sectie “you might also like” bevatte deze keer de afbeelding van Yoshi voor de Switch met een nieuwe titel eronder:

De titel lijkt enorm op de Yoshi-game op de Wii U, die Yoshi’s Wooly World heette. De trailers toonden al een compleet nieuwe wereld, die niet meer gemaakt is van wol maar meer van papier en karton. De naam zou dus hier prima bij aansluiten.

Als je nu op de site kijkt, zal je deze titel waarschijnlijk niet meer tegenkomen. Het lijkt er dus op dat de titel te vroeg is gelekt en dat de aankondiging hiervan nog moet komen. Wellicht dat deze aankondiging gepland stond voor de Nintendo Direct stream die gepland was voor vanavond, maar vanwege een aardbeving in Japan werd uitgesteld. Hoe dan ook, we zullen nog even moeten wachten op de officiële aankondiging. Ook is dan de hoop dat de Yoshi’s Crafted World release datum dan bekend wordt gemaakt, na het uitstel eerder dit jaar.