PES 2019 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Pre-order PES 2019 meteen!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 20,00Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 29,99Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 52,99Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!

Bitesized PES 2019 updates

Al vanaf het begin is Pro Evolution Soccer de aartsrivaal van de FIFA-reeks. Ook dit jaar gaan ze weer de strijd met FIFA 19 aan met PES 2019. Lees hieronder de laatste updates!

9

Veel gelicenseerde competities

De PES-reeks stond altijd een beetje in de schaduw van FIFA wat betreft licenties, hoewel ze wel 10 jaar lang als enige de Champions League mochten gebruiken in de game. Die licentie is nu verlopen (wellicht ten gunste van FIFA 19), maar ze gaan daarmee compenseren met veel andere licenties, waaronder de volgende:

  • Pro League (België)
  • Superliga (Denemarken)
  • Liga NOS (Portugal)
  • Super League (Zwitserland)
  • Ladbrokes Premiership (Schotland)
  • Superliga Quilmes Clásica (Argentinië)
  • Premjer Liga (Rusland)
9

Volledig nieuwe opzet MyClub

De spelmodus MyClub is helemaal opnieuw opgezet. Zo zal het toevoegen van nieuwe spelers anders gaan en zullen spelers ook door het seizoen heen speciale versies krijgen, welke High Performance Players zullen gaat heten. Ook zullen er Legends worden toegevoegd, op basis van de beste voetballers van het verleden, zoals David Beckham, Johan Cruijff en Maradona.

9

Opgepoetste graphics in 4K en HDR

PES 2019 zal er wederom weer een stuk beter uit gaan zien en zowel in 4K als HDR gaan renderen.

9

Nieuwe statistieken

In totaal zijn er 11 nieuwe statistieken toegevoegd aan PES 2019, die het spel nog dynamischer moeten gaan maken. Zo zullen eigenschappen als een scherpe bocht tijdens het dribbelen, kracht en een pass zonder te kijken een grotere invloed hebben op het spel.

9

Vaarwel Dortmund, welkom Schalke 04

Na het verliezen van enkele andere licenties is ook de samenwerking met Bundesliga club Borussia Dortmund stopgezet. Hoewel de spelers in eerdere beelden nog te zien waren, zal het team en het logo niet op dezelfde manier in PES 2019 voorkomen als in het vorige deel. Ter compensatie zal Konami samen gaan werken met Schalke 04, waarvan het volledige team en stadion zo authentiek mogelijk in de game zullen verschijnen.

9

Private beta begint in augustus

In augustus kunnen degenen die een Call of Duty: Black Ops 4 pre-order hebben geplaatst aan de gang gaan met de private beta. Deze zal in totaal 3 dagen duren, hoogstwaarschijnlijk van vrijdag t/m zondag. De PS4 eigenaren zullen hiervoor eerst aan de beurt zijn vanwege de deal die Activision heeft met Sony, waarna Xbox One en PC aan de beurt zijn. Enkel op de PC zal de beta toegankelijk zijn voor iedereen. Bij PS4 en Xbox One zal je hiervoor dus een pre-order moeten plaatsen. De codes zullen vlak voordat de beta begint verstuurd worden.

PES 2019 details

FIFA 21 boxart

30 augustus 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 30 augustus 2018
» Ontwikkelaar: Konami
» Uitgever: Konami
» Genre: Sport
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

PES 2019 nieuws

PES 2019 officieel aangekondigd met trailer

PES 2019 officieel aangekondigd met trailer

Enige dagen geleden lekten er al enkele details van PES 2019 op PlayStation Store in Hong Kong met informatie, screenshots en een release datum. Nu heeft Konami officieel de komst van de game aangekondigd, samen met natuurlijk een mooie trailer en nog meer informatie...

Lees meer

PES 2019 Trailers & Video's

PES 2019 Screenshots