Pokémon Let's GO! pre-order

Exclusief voor Nintendo Switch

Pre-order Pokémon Let’s Go, Pikachu/Eevee meteen!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 55,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 59,95Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 55,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 59,95Bestel bij wehkamp
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame€ 49,99Bestel bij Nedgame

Bitesized Pokémon Let’s GO! updates

De eerste Pokémon RPG voor de Nintendo Switch komt eraan en heet Pokémon Let’s Go, Eevee/Pikachu! Hierin kan jij de originele 151 Pokémon gaan vangen met Pikachu of Eevee aan je zijde. Lees hieronder de laatste updates!

9

Gebaseerd op Pokémon Yellow en Pokémon Go!

Pokémon Let’s Go is een RPG gebaseerd op één van de eerste Pokémon games: Pokémon Yellow Special Pikachu Edition, waarbij je samen met Pikachu je eerste stappen zet als Pokémon trainer. Daarnaast bevat de game ook sterke invloeden van de mobiele game Pokémon Go. Zo zal je in Let’s Go niet eerst de Pokémon hoeven te verzwakken door ermee te vechten, maar kan je net als bij de mobiele game direct een bal gooien.

9

Pokéball nu!

Bij Pokémon Let’s Go kan je de game spelen met een Pokéball controller. Deze bevat knoppen en lichten, waarmee je de Pokébal kan gooien in de game. De lichten geven dan aan of de vangst succesvol is.

9

Offline multiplayer

Je speelt Pokémon Let’s Go met een enkele Joy-Con controller. De andere kan je vervolgens aan iemand anders geven, om vervolgens samen op jacht te gaan. Je kan dan tegelijk een bal gooien om de kans te vergroten dat je de Pokémon vangt.

9

Connectie met Pokémon Go!

Als je een Pokémon Go speler bent, kan je een connectie maken met Let’s Go, waarbij je jouw gevangen Pokémon naar je Switch kan brengen en daar vervolgens mij spelen.

Pokémon Let’s GO!

16 november 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: Niet aangekondigd
» Ontwikkelaar: Game Freak
» Uitgever: Nintendo
» Genre: RPG
» Platforms: Switch

Pokémon Let's GO! nieuws

Nieuwe Pokémon RPG in 2019 naar Switch

Nieuwe Pokémon RPG in 2019 naar Switch

Kort na de aankondiging van Pokémon Let’s Go, Eevee/Pikachu! is er nog een Pokémon game aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze is echter wat verder weg, maar belooft wel wat te zijn! De aankondiging kwam via Twitter en gaf natuurlijk bar weinig informatie:...

Lees meer
Pokémon Let’s Go! officieel aangekondigd voor Switch

Pokémon Let’s Go! officieel aangekondigd voor Switch

Na een eerdere lek is de officiële aankondiging van een nieuwe Pokémon game op de Nintendo Switch een feit: Pokémon Let's Go! komt dit jaar nog uit! De game zal een RPG zijn geïnspireerd op de klassieker Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition op de GameBoy en zal...

Lees meer

Pokémon Let's GO! Trailers & Video's

Pokémon Let's GO! Screenshots