Rage 2 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Bitesized Rage 2 updates

In RAGE 2 zal je in een open, post-apocalyptische wereld het opnemen tegen andere mensen, mutanten en monsters. Lees hieronder alles wat we weten over RAGE 2!

9

Orde in chaos

Het verhaal van RAGE 2 speelt zich af in een post-apocalyptische setting, waarbij een meteoriet 80% van de wereldbevolking heeft uitgeroeid en de wereld in chaos is. De harde organisatie Authority probeert de touwtjes op een harde manier in handen te houden en jij bent daar een bedreiging voor. Nadat jouw leven verwoest wordt door hun, zal je gaan vechten voor gerechtigheid en jouw vrijheid en om een einde te maken aan hun heerschappij.

9

Best of both worlds: id Software & Avalanche Studios

RAGE 2 wordt ontwikkeld door zowel id Software als Avalanche Studios. id Software heeft hun strepen verdient met games als DOOM en kan dus wel een aardige shooter in elkaar zetten. Avalanche neemt vervolgens de expertise in het open wereld segment mee. Beide elementen staan garant voor een mooie open wereld shooter.

9

Veel & grote wapens

Je krijgt wapens. Veel wapens. En groot ook! Als dat nog niet genoeg is, zal je ook gebruik kunnen maken van Overdrive: een tijdelijke power-up waarmee je wapens nog meer schade doen en je HP zich geleidelijk aanvult.

9

Geen lootboxes

Een trend in games van de afgelopen tijd zijn lootboxes, waarbij je betaalt voor een pakket, maar niet weet wat er precies in gaat zitten. RAGE 2 zal geen lootboxes bevatten. Wel zien ze RAGE 2 als een games-as-a-service, waarbij er dus regelmatig updates komen om de game interessant te houden voor spelers.

Rage 2 details

boxart

Verwachte release: 2019

» Release: 2019
» Ontwikkelaar: id Software, Avalanche Studios
» Uitgever: Bethesda Softworks
» Genre: First Person Shooter
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

RAGE 2 Trailers & Video's

RAGE 2 Screenshots