Rage 2 pre-order

Voor PlayStation 4, Xbox One & PC

Pre-order RAGE 2 nu!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 24,99Bestel bij Media Markt
Intertoys€ 69,99Bestel bij Intertoys

Nog geen prijzen beschikbaar helaas!

Nog geen prijzen beschikbaar helaas!

Bitesized Rage 2 updates

In RAGE 2 zal je in een open, post-apocalyptische wereld het opnemen tegen andere mensen, mutanten en monsters. Lees hieronder alles wat we weten over RAGE 2!

9

Orde in chaos

Het verhaal van RAGE 2 speelt zich af in een post-apocalyptische setting, waarbij een meteoriet 80% van de wereldbevolking heeft uitgeroeid en de wereld in chaos is. De harde organisatie Authority probeert de touwtjes op een harde manier in handen te houden en jij bent daar een bedreiging voor. Nadat jouw leven verwoest wordt door hun, zal je gaan vechten voor gerechtigheid en jouw vrijheid en om een einde te maken aan hun heerschappij.

De hoofdrolspeler uit het vorige deel, Nicholas Raine, zal dat in RAGE 2 niet zijn. In plaats daarvan speel je als Walker, een verkenner van de wasteland. Of dit zijn echte (voor)naam is, is niet duidelijk.

9

Best of both worlds: id Software & Avalanche Studios

RAGE 2 wordt ontwikkeld door zowel id Software als Avalanche Studios. id Software heeft hun strepen verdient met games als DOOM en kan dus wel een aardige shooter in elkaar zetten. Avalanche neemt vervolgens de expertise in het open wereld segment mee. Beide elementen staan garant voor een mooie open wereld shooter.

9

Veel & grote wapens

Je krijgt wapens. Veel wapens. En groot ook! Als dat nog niet genoeg is, zal je ook gebruik kunnen maken van Overdrive: een tijdelijke power-up waarmee je wapens nog meer schade doen en je HP zich geleidelijk aanvult.

9

Geen lootboxes

Een trend in games van de afgelopen tijd zijn lootboxes, waarbij je betaalt voor een pakket, maar niet weet wat er precies in gaat zitten. RAGE 2 zal geen lootboxes bevatten. Wel zien ze RAGE 2 als een games-as-a-service, waarbij er dus regelmatig updates komen om de game interessant te houden voor spelers.

9

Drive everything

Het gevoel van vrijheid in de open wereld van RAGE 2 is een belangrijk aspect van de game. Zo is het mogelijk dat je met alle voertuigen die je ziet, kan rijden! Gaat je voertuig dus kapot, dan is de volgende nooit ver weg.

Rage 2 details

FIFA 21 boxart

Verwachte release: 2019

» Release: 2019
» Ontwikkelaar: id Software, Avalanche Studios
» Uitgever: Bethesda Softworks
» Genre: First Person Shooter
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One & PC

RAGE 2 nieuws

Bethesda @ E3 toont The Elder Scrolls 6, Doom Eternal & meer!

Bethesda @ E3 toont The Elder Scrolls 6, Doom Eternal & meer!

We zijn volop bezig met de E3 persconferenties en de aankondigingen schieten door het dak! Vannacht was het de beurt aan Bethesda en ook hier zijn er weer enkele zeer welkome onthullingen gedaan. Laten we de beste, pre-order waardige, games op een rijtje zetten! The...

Lees meer
RAGE 2 release is in 2019 + gameplay trailer

RAGE 2 release is in 2019 + gameplay trailer

Gisteren werd RAGE 2 officieel aangekondigd, na een reeks van teases en hints. Wat we te zien kregen was echter niet meer dan een aankondiging en een bijbehorende teaser. Vandaag is er veel meer duidelijk gemaakt over deze nu al gehypte game, waaronder een release in...

Lees meer
RAGE 2 officieel aangekondigd met teaser

RAGE 2 officieel aangekondigd met teaser

Na een week lang van teasen en nog eens teasen, heeft Bethesda vandaag officieel de komst van RAGE 2 aangekondigd. De game is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en PC en wordt ontwikkeld door Avalanche Studios, bekend van games als Just Cause en...

Lees meer

RAGE 2 Trailers & Video's

RAGE 2 Screenshots