Red Dead Redemption 2 pre-order

Voor PlayStation 4 & Xbox One

Pre-order Red Dead Redemption 2 nu!

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 39,98Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 48,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 55,00Bestel bij wehkamp
Intertoys€ 64,99Bestel bij Intertoys
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Media Markt€ 35,00Bestel bij Media Markt
Nedgame€ 48,00Bestel bij Nedgame
wehkamp€ 59,99Bestel bij wehkamp
Intertoys€ 64,99Bestel bij Intertoys

Red Dead Redemption 2 Special Edition

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
wehkamp€ 79,95Bestel bij wehkamp
Media Markt€ 79,99Bestel bij Media Markt
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
wehkamp€ 79,99Bestel bij wehkamp

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
wehkamp€ 84,95Bestel bij wehkamp
Media Markt€ 94,99Bestel bij Media Markt
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
wehkamp€ 89,99Bestel bij wehkamp

Bitesized Red Dead Redemption 2 updates

Het vervolg op de Wild West game Red Dead Redemption uit 2010 is één van de meeste geanticipeerde games van 2018. Lees hier alle updates over Red Dead Redemption!

9

Arthur Morgan in de hoofdrol

Het verhaal van Red Dead Redemption 2 vindt plaats voor de gebeurtenissen uit het eerste deel en zal zich afspelen rond Arthur Morgan, wie onderdeel is van een bende. Ook is reeds bevestigd dat John Marston terug zal keren in dit deel, hoewel je niet met hem zal kunnen spelen. Gedurende de gehele game zal je de controle hebben over Arthur Morgan, die als rechterhand van de bendeleider een grote verantwoordelijkheid heeft over de moraal van de bende en hoe het met de bendeleden gaat.

9

Bruisende singleplayer

In de singleplayercampagne van Red Dead Redemption 2 heb je enorme vrijheid in een bruisende wereld met dorpen, veel NPC’s en een sloppenmarkt. Reizen kan je doen via treinen, waarin ook weer genoeg te doen is. Ook zijn er natuurlijk paarden met huifkarren in alle soorten en maten.

9

Van alles te doen

Zoals we van Rockstar gewend zijn, zal de wereld vol zitten met allerlei activiteiten. Zo kan je pokeren, uitdagingen als ruiter, vissen en drankjes brouwen met planten uit de omgeving.

9

Goed zicht & slow motion

Red Dead Redemption 2 zal je de mogelijkheid geven om, net als in Grand Theft Auto 5, het spel te spelen vanuit de eerste persoon en zal ook weer Dead Eye bevatten. Tevens zal de game een slow motion effect hebben wanneer je iemand doodt. Red Dead Redemption zal meerdere wapens bevatten met soms subtiele verschillen, waardoor je uiteindelijk een favoriet wapen krijgt. Realisme krijgt hierbij de boventoon, maar in een goede balans met fun.

9

Red Dead Redemption 2 online

Red Dead Redemption 2 zal een uitgebreide online modus bevatten, welke vergelijkbaar is met die van GTA5 Online. Geruchten gaan dat er een Battle Royale modus toegevoegd zal worden, even als Revive and Survive (team deathmatch) en Money Grab. Ook zou de online wereld gelijk moeten zijn aan die uit de singleplayer, maar dan ook echt een dag en nacht cyclus hebben, waarbij NPC’s ‘s avonds minder te zien zijn dan overdag.

9

Ere wie ere toekomt

Net als in het vorige deel, zal het Honor-systeem ook in Red Dead Redemption 2 terugkomen. Dit houdt in dat jouw gedrag bepaalt hoe de mensen in dorpjes op je reageren. Hier komen veel aspecten bij kijken. Zo zal het al dan niet overvallen van een transport invloed hebben op de waar die in de winkels te koop is.

9

Paarden temmen en hoeden kopen

Het gevoel voor detail in Red Dead Redemption gaat diep. Erg diep. Zo zal je een nieuwe hoed moeten kopen als deze tijdens een vuurgevecht van je hoofd is geschoten en je deze naderhand niet opraapt. Maar zo ook hoe jouw paard op je reageert. Je dient zijn vertrouwen te winnen, wat als gevolg heeft dat hij beter naar je luistert. Daarbij komt wel dat als jouw paard doodgaat, dat je dan een nieuw paard zult moeten temmen!

9

Beperkte inventory

Het mooie aan games is dat je vaak oneindig veel spullen mee kan nemen op je reis. Dit is bij Red Dead Redemption 2 niet het geval. Je inventory is beperkt, wat wil zeggen dat alles wat je meeneemt realistisch weergeeft wat in het echt ook mogelijk is. Heb je een vis gevangen? Dan zie je deze aan je broek hangen. Je paard kan hierbij ook een rol spelen en een deel van je balast op zich nemen, maar ook die ruimte is beperkt.

Red Dead Redemption 2

FIFA 21 boxart

26 oktober 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 28 september 2018
» Ontwikkelaar: EA Canada
» Uitgever: EA Sports
» Genre: Sport
» Platforms: PlayStation 4, Xbox One

Red Dead Redemption 2 nieuws

Red Dead Redemption 2 PC release lijkt zeker

Red Dead Redemption 2 PC release lijkt zeker

Over een paar maanden komt Red Dead Redemption 2 uit op zowel de PlayStation 4 als Xbox One. De PC als platform schitterde hierbij in afwezigheid, wat een flinke teleurstelling zou zijn voor de PC gamers onder ons. Nu lijkt er echter een sterke hint gevonden te zijn...

Lees meer
Red Dead Redemption 2 special edition aangekondigd

Red Dead Redemption 2 special edition aangekondigd

Één van de meest geanticipeerde games van 2018 zal de release een stuk specialer maken voor de echte fans en verzamelaars. Red Dead Redemption 2 zal namelijk in ieder geval één special edition krijgen! Hoewel ontwikkelaar Rockstar normaliter geen fan is van het...

Lees meer
Red Dead Redemption 2 release uitgesteld naar 26 oktober

Red Dead Redemption 2 release uitgesteld naar 26 oktober

Degenen die met smart zitten te wachten op Red Dead Redemption 2 zullen dit helaas nog iets langer moeten doen. Na de teleurstelling van de vorige keer dat de game werd uitgesteld, is het nu weer raak. Rockstar geeft bij het nieuws aan dat ze meer tijd nodig hebben...

Lees meer

Red Dead Redemption 2 Trailers & Video's

Red Dead Redemption 2 Screenshots

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.