Spider-Man pre-order

Exclusief voor PlayStation 4

Bitesized Spider-Man updates

Alles wat je over Spider-Man wilt weten in hapklare brokken!

9

Moeiteloos rondslingeren in een open wereld

Zoals je eigenlijk al zou kunnen hopen en verwachten van een game als Spider-Man, zal er een grote open wereld zijn waarin de speler vrij rond kan slingeren en veel verschillende zijmissies kan oppakken. Het slingeren is bewust simpel gehouden. Je kan scherpe bochten maken, tegen gebouwen oplopen en ervan vanaf duiken, waarna het slingeren weer moeiteloos verder kan gaan.

9

Losstaand verhaal, Mary-Jane speelbaar

Het verhaal in Spider-Man zal compleet los staan van de strips en de films en zal zich vooral focussen op Peter Parker oftewel Spider-Man zelf. Daarnaast zal ook Mary-Jane een speelbare personage zijn in de game. Of hier nog meer personage bijkomen, is nog niet bekend.

9

Gevarieerde gevechten

Het vechten in Spider-Man zal zeer gevarieerd aanvoelen. Door middel van de omgeving en de objecten kan jij afrekenen met je vijanden. Ook zal het mogelijk zijn de vijanden met stealth te benaderen, wat lijkt op de gevechten in de Batman Arkham reeks. Ook zullen de spider-senses een grote rol spelen bij de gevechten. Ook kan je vijanden vastzetten met je web, ze laten struikelen of een webbom gooien.

9

Vastgestelde 30fps

Spider-Man zal op zowel PlayStation 4 als PS4 Pro draaien op 30 frames per seconden.

9

Fotogenieke spin

Spider-Man op de PlayStation 4 zal een volledig uitgeruste fotomodus bevatten. Hierbij is het mogelijk alle acties op screenshots vast te leggen en kan je ook met diverse andere personages op de foto gaan.

Spider-Man details

boxart

7 september 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

» Release: 7 september 2018
» Ontwikkelaar: Insomniac Games
» Uitgever: Sony Interactive Entertainment
» Genre: Actie/Avontuur
» Platforms: PlayStation 4

Spider-Man Special Editions

Spider-Man digital deluxe edition

Degenen die een Spider-Man pre-order van de digital deluxe edition plaatsen, kunnen vanaf 7 september aan de slag met enkele leuke extra’s. Kijk hieronder voor een gedetailleerde vergelijking van de verschillende edities.

Collector's Edition

De Spider-Man Collector’s Edition zal een groot pakket gaan omvatten met onder andere de Season Pass en een beeldje van Spider-Man.

PS4 Pro Spider-Man Edition

Voor de gelegenheid dat Spider-Man exclusief uitkomt voor de PS4, heeft Sony een speciale limited edition PS4 Pro laten bouwen. Deze toont groot het Spider-Man logo en bevat de herkenbare kleuren rood en blauw.

Spider-Man nieuws

Spider-Man (PS4) release bevestigd met trailer

De PS4-exclusieve game Spider-Man is alweer twee jaar geleden op de E3 van 2016 aangekondigd. Nu heeft Insomniac eindelijk aangegeven wanneer we daadwerkelijk met de game aan de slag kunnen. Middels een trailer hebben ze aangekondigd dat dit op 7 september 2018 zal...

Lees meer

Spider-Man Trailers & Video's

Spider-Man Screenshots

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *